Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iki taraf kavga ediyor olan isin icinde olmayan belhandaya oluyor.
resmen taraftarin önüne atildi.

Sneijder güzel yiyor taraftarı sosyal medya üzerinden. Güya baskı yaratıyor yönetimden parasını alıp üstüne birde bedava gidebilmek için.
Köylü kurnazinin peşine bir sürü inekde takılıp gidiyor.
Sneijderi unutun gitti. Artık ne kadar alacağının savaşını veriyor taraftar üzerinden.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Güzel kafalar. Evet buna kapı gibi sözleşmesi yetmiyor da noname insanların sosyal medyada yazdığı yazıların gücü yetiyor, hayal dünyanıza hayranım gerçekten. Masaya oturuyorlar sözleşmeyi umursamıyorlar çünkü ne gerek var, Sneijder'in menajeri taraftarın mesajlarını gösteriyor ve para alıyor off çok güzel senaryo bunun devam filmi gelir.

Peki gelecek sezon ne olacak?

Sneijder "kendi istegiyle" ben futbol hayatimi baska yerde surdurmek istiyorum derse veya yonetim sozlesmesini uzatmazsa ne olacak?

Icimiz disimiz sneijder oldu, boylesini de ilk defa goruyorum. Sneijder sureci hem cok yanlis yonetildi hem de cok sıktı bu konu.

Seneye sözleşmesi bitiyor zaten. Uzatılırsa kalır yoksa Podolski gibi güzelce uğurlanır.

Sneijder'i satarsın..böyle 10 Numara yı verirsin.

Yönetici dedin adam yönetmesi gerekir böyle durumları. Dursun kim.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Neco adam ne bilsin yahu.. Al bunu giy artık senin dedilerse oturup Sneijder gitti mi diye araştırma mı yapsın? Bu adam en suçsuz kişi.

medyayi da mi takip etmiyor
bana simdi burada kimse belhanda sneijderin istanbula gelisini görmedi diyemez
taraftarin sevgilisi olan bir oyuncunun numarasini nasil giyersin cok büyük salaklik
daha resmi maca cikmadan kendi kendini bitiren futbolcuyu ilk defa görüyorum
bakalim dursun döneminde daha ne rezaletler görecegiz

Belhanda gayet aklı başında oyuncu. Elbette en suçsuzu bu çocuk ama 10 numarayı verirken bu süreçte doğru olmaz diyip geri çevirmeliydi.

Bu kadar tartışmanın olduğu ortamda başarılı olabilmemiz pek mümkün değil. Sezon başlamadan yaşadığımız tartışmalara bakın. Sneijder ayrıldığı taktirde Tudor'un, yönetimin ve futbolcuların en ufak bir kötü gidişat şansı kalmayacak. Taraftar hiç bir kötü gidişatı tolere etmeyecek. Çok zor bir sezon bekliyor.

Hala Türkiye ligini domine edemeyişimizin nedenlerinden biride bu gerizekalı taraftar topluluğumuz. Bu kadar kötü etkilenen bi takım daha yoktur

yönetim al 10 numarayı giy dediyse adamın günahı ne sneijder giderse 10 numarayı giyerim demeside suç değil bu adama niye küfür ediliyor mantık ne yani anlamıyorum dediğim gibi nice e kiralansın bu saatten sonra verim alamayız artık bir senesini heba etmesin
Üstelik adam Sneijder ile oynamayı çok isterim falan dedi

Bugün Sneijder ne yazdı ''Sonunda Galatasaray antrenmana çıkmama izin verdi'' falan demiş yönetimin izni yani.Tepki gösterilecek yer orası diğer oyuncular değil.

Ama yeni gelen oyuncuya niye linç yapıyorlar anlamak güç

Belli ki Sneijder'i gönderdik demişler adama o da 10 numara tercih etmiş

Ne yani Sneijder'den başkası 10 numara giyemeyecek mi? Hagii'den sonra bile emekli olmadı o forma Sneijder içinde olmaz bu kadar abartılmamalı artık.

Bir insanın sosyal medya hesaplarını kapatması ciddi bir olay gercekten. Yarın belhanda da bonservisini bedava isterse kim şaşırır ?

Belhanda gayet aklı başında oyuncu. Elbette en suçsuzu bu çocuk ama 10 numarayı verirken bu süreçte doğru olmaz diyip geri çevirmeliydi.

Futbolcular bu konuda yorum yapma hakkına sahip değil.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt