- 16 Haziran 2010
- 203.891
- 155.895
- 6.838
Daha sezon baslamadan oyuncusunu kusturen bir camiadan sampiyonluk bekleniyor bir de, hayal dunyasi mi dersin ne dersin bilemem ama cok akilli bir taraftar toplulugu olmadigimiz ortada.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursuncu-Belhanda'cı yok hocam. Benim Sneijder'in gitmesi yönünde tek mesajım yok mesela. Kalırsa da baş üstüne, giderse de lakin taraftarın bu krizin hıncını Belhanda'dan çıkarması ben gibi nötr olan adamları bile anti Sneijder'ci yapacak bu gidişle. Kaç kere şahit oldum bu numara olayından dolayı adamın İnstagram hesabına yazılan sin-kaflı küfürlere, Arap atı diyip küçümseyenlere.. Bizim millet gibi duygusal adam işte. Senelik 3 Milyon küsür verip böylesine ciddi bir yatırım yaptığın bir adamı henüz tek maça çıkmadan küstürmek hoş mu?1 ay pazarlık yapıp takımından kesin ayrılacak olan, istikrarsız adama 10 milyon kendisine 3.350 milyon para verip kazık ye diyen bizmiydik. Takımının 10 numarası duruyorken daha başka birçok eksik duruyorken bu kazığı biz mi sok dedik ? Ağlamayın Dursun/Belhandacılar.

Bu araplar duygusal olur. Kafaya takar yani
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben Arfa kesin yattı mı ?
GSC App VIP Edition 1.0 ™
Kim mi? Bir insan olabilir mi? Adam dün gelmiş millet ana avrat küfür ediyor. Bir iki kişi olsa neyse de full geçirmişler adama. Bu durumda gönlüyle işini yapmaz ama pro olarak sadece yapar. Sadece pro kafa yapısıyla işini yapanlarda katkıları meşhurdur misomivici örneği gibi.Belhanda kim ki biz taraftar olarak gonlunu kazanalim? Ilk once Belhanda Galatasaray gibi buyuk bir camiaya geldigini idrak edecek beklentilere performansiyla cevap verecek sonrasinda zaten Galatasaray taraftari gerekeni yapar.