Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha sezon baslamadan oyuncusunu kusturen bir camiadan sampiyonluk bekleniyor bir de, hayal dunyasi mi dersin ne dersin bilemem ama cok akilli bir taraftar toplulugu olmadigimiz ortada.

1 ay pazarlık yapıp takımından kesin ayrılacak olan, istikrarsız adama 10 milyon kendisine 3.350 milyon para verip kazık ye diyen bizmiydik. Takımının 10 numarası duruyorken daha başka birçok eksik duruyorken bu kazığı biz mi sok dedik ? Ağlamayın Dursun/Belhandacılar.
Dursuncu-Belhanda'cı yok hocam. Benim Sneijder'in gitmesi yönünde tek mesajım yok mesela. Kalırsa da baş üstüne, giderse de lakin taraftarın bu krizin hıncını Belhanda'dan çıkarması ben gibi nötr olan adamları bile anti Sneijder'ci yapacak bu gidişle. Kaç kere şahit oldum bu numara olayından dolayı adamın İnstagram hesabına yazılan sin-kaflı küfürlere, Arap atı diyip küçümseyenlere.. Bizim millet gibi duygusal adam işte. Senelik 3 Milyon küsür verip böylesine ciddi bir yatırım yaptığın bir adamı henüz tek maça çıkmadan küstürmek hoş mu?

Sneijdere 9.5 /
Belhanda ya 10.5 numarayı verelim.

Kimse 10 almasın.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Sezon başlamadan gitti bitti bizim için. 10 milyon verdiğimiz adamı küstürdü gerizekalı taraftarımız :asd:

Bu araplar duygusal olur. Kafaya takar yani

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
DDVl1HrXoAAZXkd.jpg

Sneijder sosyal medya hesaplarinda yonetim bana kendini gelecek sezona hazirla yazdi

Gs muhabirleri degisen birsey yok diyor

Kulupten herhangi bir aciklama da yok

Bir surec anca bu kadar kotu yonetilebilirdi

Belhanda için haklı yere üzülenler Sneijdere çürük portakal, göbekli diyerek demagoji yapmasını biliyor. Futbolcularımıza hakaret etmeyi bırakın artık. Iki yüzlü olmayın.

Burda olay tudor'da bitiyo
Büyük bir teknik direktör olmak istiyosan belhanda &sneijder'i kucaklayıp poz vericeksin.

O güveni veremiyosan kusura bakma ben burda ilk defa seni eleştiririm.

TapaTalK

Bu arada Semih de ayrılırsa UEFA listesinde 22 oyuncuya düşüyoruz İsmail Çipe ile beraber. Kaleci transferi yapılırsa Çipe de gider, 21'e düşeriz. 21 oyuncunun 3 tanesi kaleci olur. Elde tüm sezon için 18 oyuncu kalır

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben Arfa kesin yattı mı ?

Abi aklım almıyor yahu. Koskoca adamlar bu kadar amatörce nasıl yönetirler koskoca kulübü...

Bu kadar mı zor arkadaş 1 ay bekleyi formaları vermek...

Belhanda'yı da apar topar Sneijder'e baskı yapmak için aldılar. Adama 10 numarayı da apar topar Sneijder'e baskı için verdiler. Sneijder'e uygulamaya çalıştıkalrı mobbing malesef Belhanda'ya döndü.

dünden beri foruma giremedim
feguli ne oldu beyler haber var mi geliyor mu simdi

Sneijder kalacak yönetim açıklama yapmayacak komik olmayın
Yarın fesih olur büyük ihtimal
Bu yılda gitti bunların saçma sapan işlerinden
Madem istemiyorsun cik açık açık sezon bitince bildir kamuoyuna
Hiç olmazsa herkes nefretini kusardı şimdiye kadar sezon başına kadar herşey durulurdu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhanda'ya yazık diyenler. Taraftara değil Dursun ve Tudor'a yüklenin. Bu süreci bu noktaya getirenler tamamen bu iki isimdir.

Eldeki çöpleri verip mesela; Tarık+1 milyon dolar yapıp Ömer Ali Şahiner'i alsak sağ bek yedeği olarak. Emrah Başsan+1 milyon yapıp Emre Taşdemir'i alsak sol bek yedeği olarak süper olur. Hatta Emre, Carole bu haldeyken direkt 11'e bile girer. Bence Carole'un Fransa piyasasında hala minimum 3,5-4 milyona gideri vardır. O parayla sağ beke Corchia'yı alabiliriz. Sol beke de bir adam buluruz.

Belhanda kim ki biz taraftar olarak gonlunu kazanalim? Ilk once Belhanda Galatasaray gibi buyuk bir camiaya geldigini idrak edecek beklentilere performansiyla cevap verecek sonrasinda zaten Galatasaray taraftari gerekeni yapar.
Kim mi? Bir insan olabilir mi? Adam dün gelmiş millet ana avrat küfür ediyor. Bir iki kişi olsa neyse de full geçirmişler adama. Bu durumda gönlüyle işini yapmaz ama pro olarak sadece yapar. Sadece pro kafa yapısıyla işini yapanlarda katkıları meşhurdur misomivici örneği gibi.

bu yönetim geldiğinden beri 1 gün bile şu kulübü doğru yönetmeyi başaramadı nasıl bu kadar zor olabilir bu iş ya nasıl nasıl aklım almıyor.

Belhanda'ya yapılanlar duygusallıkla profesyonellikle alakası yok kardeşim. Ulan binlerce insanın bir anda size yüklendiğini ana bacı küfür ettiğini bi düşünün. Bu kiptapsızlıktır.Bunun ırklada bir ilgisi yok. Şu forumda birine lan dedinmi hemen bileniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt