Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BİLGİ - Takımımız yarın 20:30'da Diosgyor ile bir hazırlık karşılaşması yapacak. Karşılaşma, Smart Spor'dan naklen yayınlanacak.

Cenk'in gitmesi süper haber. Efendi bir çocuğa benziyor da kaleciliği iyi değil, Başakşehir maçında kupadan elenme sebeblerimizden biriydi. Bir de sanki uğursuz bir adam.

Yerine Cenk'ten gelen paranın üzerine koyun Berke Özer'i alalım. Bonservisi 3/4 olur ama yıllığına az verilir ordan kurtarırız.

ɑsℓɑиςɨʍвღʍ

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-07-07-03-16-31-1.webp
    Screenshot_2017-07-07-03-16-31-1.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 83
Clichy: "Galatasaray'la görüştüm ama görüşmeye sadece bir kişi geldi Başakşehir'den ise yöneticiler gelmişti. Basit bir karardı benim için."

Adama bak, buyuk takimda oynadi diye Turkiye'den teklifler gelince buyuk ilgi bekliyor

Demek bizim cengo'yu seyine takmamis he, sıkıntı yok baska sol bek alinir

Ligi'de sezonun açılmasına yaklaşık 2 ay Eurocup'ta ise 3 ay kalmasına rağmen Galatasaray Odeabank'ın sadece 3 sözleşmeli oyuncusu var. https://twitter.com/Aslanews/status/883318267238113280/photo/1
Basketbolu seven ben bile kapatın şubeyi diyorsa hem fbli yalakcilar ( doğuş, ülker) hem de dursun yüzündendir . Fb kendine basketle avunsun artık biz futbolu başaralım

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dursun Özbek: "Haftaya Avrupa maçımız var. Ceza almadık. Galatasaray yine ceza alacak diyenlerden özür bekliyorum."

Iyi ki sabah izlememisim, adam gine mubarek bir gunde insanlari gunaha soktu

@Futbol_5

Ben Arfa'nın durumu netleşince Galatasaray resmi teklifini yapacakmış..Cenk Ergün durumu yakından takip ediyormuş

Clichy: "Galatasaray'la görüştüm ama görüşmeye sadece bir kişi geldi Başakşehir'den ise yöneticiler gelmişti. Basit bir karardı benim için."

Adama bak, buyuk takimda oynadi diye Turkiye'den teklifler gelince buyuk ilgi bekliyor

Demek bizim cengo'yu seyine takmamis he, sıkıntı yok baska sol bek alinir

Transfer icin kac kisiyle gorusecegini saniyor bu Denyo

Basketbolu seven ben bile kapatın şubeyi diyorsa hem fbli yalakcilar ( doğuş, ülker) hem de dursun yüzündendir . Fb kendine basketle avunsun artık biz futbolu başaralım

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir tane işadamı elini cebine atmıyor adam gibi sponsor yok keşke telekomla filan birleşme gerceklesseydi fb 10 senedir yatırım yapıyor daha yeni başarılı olabildi o yatırımı biz yapsak iki senede alırdık euroleagu eminim buna aynı bayanlarda olduğu gibi

HTC One M9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

barcelonadan digneyi kiralayamaz mıyız?

Bu clichy "Ben büyük oyuncuyum , beni bir orduyla karşılayacaksınız, City'den geldim" havalarına girmiş anlaşılan. İyiki almamışız. Ortalık egodan geçilmiyor zaten...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt