Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
BİLGİ - Takımımız yarın 20:30'da Diosgyor ile bir hazırlık karşılaşması yapacak. Karşılaşma, Smart Spor'dan naklen yayınlanacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vermezler 5 m mu ne istiyorlardı , iyice gözleri açıldı bunların.Altinordu'nun genc kalecisi alinabilir
Basketbolu seven ben bile kapatın şubeyi diyorsa hem fbli yalakcilar ( doğuş, ülker) hem de dursun yüzündendir . Fb kendine basketle avunsun artık biz futbolu başaralımLigi'de sezonun açılmasına yaklaşık 2 ay Eurocup'ta ise 3 ay kalmasına rağmen Galatasaray Odeabank'ın sadece 3 sözleşmeli oyuncusu var. https://twitter.com/Aslanews/status/883318267238113280/photo/1
Burda da aslan gülmüş hocam :asd22: Aslan dediğin gülmeyecek alfa olacak :asd22: Bunlar hep transfersizlik işte
Yeminle anilarimi tazeledinHayrettin vardı bizde. Topu yakalamayıp kaleye doğru giderken peşinden koştururdu
Psg'den yediği gol yüzünden ne sövmüştüm ona. 2-0 dan 2-2 2 olmuştu maç
Clichy: "Galatasaray'la görüştüm ama görüşmeye sadece bir kişi geldi Başakşehir'den ise yöneticiler gelmişti. Basit bir karardı benim için."
Adama bak, buyuk takimda oynadi diye Turkiye'den teklifler gelince buyuk ilgi bekliyor
Demek bizim cengo'yu seyine takmamis he, sıkıntı yok baska sol bek alinir
Renktaşım sen bu aslanı daha koyu renkli yap yüz ifadesini de biraz sert yap
Burda sanki aslan gülüyormuş gibi
Bunlarda mi duyumcu oldu@Futbol_5
Ben Arfa'nın durumu netleşince Galatasaray resmi teklifini yapacakmış..Cenk Ergün durumu yakından takip ediyormuş

Bir tane işadamı elini cebine atmıyor adam gibi sponsor yok keşke telekomla filan birleşme gerceklesseydi fb 10 senedir yatırım yapıyor daha yeni başarılı olabildi o yatırımı biz yapsak iki senede alırdık euroleagu eminim buna aynı bayanlarda olduğu gibiBasketbolu seven ben bile kapatın şubeyi diyorsa hem fbli yalakcilar ( doğuş, ülker) hem de dursun yüzündendir . Fb kendine basketle avunsun artık biz futbolu başaralım
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi