Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncular hakkında en iyi fikri forumlar verir, Flamengo forumuna göz atalım.

FM profilini de paylasalim Willian'in. Oyuncuyu tanimiyorum ama fizik ozelliklerine bakarsak cabuk ve guclu bir oyuncu gibi duruyor.

7Ny7AP.png

neyse arao ciddileşirse beinsports verir.renato netoya odaklanalım : )

Eğer iyi bi kadromuz olsaydı bu risk alınabilirdi.ama bizim kapalı kutu oyunculara ne sabrımız var ne zamanımız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan adamlarda az değil

Brezilyalı biri yazmış onlara yeni iniesta dedim, alırlarsa gerisini onlar düşünsün diyip kahkara atmışlar

:asd22:

bazen böyle riskli transferlere girecen.
zaten iyi cikmasa scoutu kapatirirz.

Biri bunu yazmis: Probably he'll be in the 2018 World Cup.

Yaw h h

Dalga geciyorlar :D

Imbula- Lemina- Asamoah- Vanq v.s desek bu Arao listenin bayağı sonlarındaki alternatif galiba.. En önemli bölgeye parayı kıyın çok acısını çekeriz yoksa

FM profilini de paylasalim Willian'in. Oyuncuyu tanimiyorum ama fizik ozelliklerine bakarsak cabuk ve guclu bir oyuncu gibi duruyor.

7Ny7AP.png

Ve fm'ye göre çift yönlü tempolu bir orta saha

Ama Flamengo taraftarı resmen dalga geçip itelemeye çalışıyor ondan ben biraz kıllandım

Adamın 3 yetenek videosunu izledim 3'ündede hep aynı hareketleri vardı :red: malesef çöp bir isim

imbula lemina ve vainqueurdan biri gelsin de,yanına arao ya da neto olursa farketmez.

Vay anasini demek ki bir tek bizinm taraftar yapmiyormus bunu. Bizde Selcuka aynisini yapmistik bir ara Leicester haberleri mi ne ciktiginda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt