Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.231
- 12.974
- 2.658
nasil dalga gecmeyse, adam 30 mac oynamis gecen sezon copa libertadoreside kazanmis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynisini Maicon icin de yaptilar ama adamin kumasi belli. Gerci bu oyuncu Maicon gibi yillarca Porto'da oynamadi ama yas olarak uygun. Belki adamlar medyada 5-6 milyon euro yu onun icin cok iyi buluyorlar ve ondan dolayi boyle yapiyorlar diye dusunuyorumVe fm'ye göre çift yönlü tempolu bir orta saha
Ama Flamengo taraftarı resmen dalga geçip itelemeye çalışıyor ondan ben biraz kıllandım
Oralardan ekmek çıkmaz, Sabri'nin videolarına bak neler yazılmış ağzın açık kalır![]()
Vay anasini demek ki bir tek bizinm taraftar yapmiyormus bunu. Bizde Selcuka aynisini yapmistik bir ara Leicester haberleri mi ne ciktiginda.
bazilarida çeviriden anladigim kadariyla kotüleyelim falan gitmesin diyorlar, digerleride Maicon'u aldilar bunuda alırlar onlar inaniyor falan diyor. Portekizcem olsa![]()
Aynisini Maicon icin de yaptilar ama adamin kumasi belli. Gerci bu oyuncu Maicon gibi yillarca Porto'da oynamadi ama yas olarak uygun. Belki adamlar medyada 5-6 milyon euro yu onun icin cok iyi buluyorlar ve ondan dolayi boyle yapiyorlar diye dusunuyorum
Iyi para demislerdir. Flamengo cunku belese almisti bunu. Hatta kariyerinde hic kimse suana kadar bonservis bedeli odememis bile![]()
Surpriz bir isim soz konusu Belcika basinina gore.