Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nasil dalga gecmeyse, adam 30 mac oynamis gecen sezon copa libertadoreside kazanmis.

Arao denen elemana 6 verceğimize ne olduğu belli birini alsak avrupadan daha iyi.

Ve fm'ye göre çift yönlü tempolu bir orta saha

Ama Flamengo taraftarı resmen dalga geçip itelemeye çalışıyor ondan ben biraz kıllandım
Aynisini Maicon icin de yaptilar ama adamin kumasi belli. Gerci bu oyuncu Maicon gibi yillarca Porto'da oynamadi ama yas olarak uygun. Belki adamlar medyada 5-6 milyon euro yu onun icin cok iyi buluyorlar ve ondan dolayi boyle yapiyorlar diye dusunuyorum :D

Iyi para demislerdir. Flamengo cunku belese almisti bunu. Hatta kariyerinde hic kimse suana kadar bonservis bedeli odememis bile :D

Son düzenleme:
Şerefsizler :asd22:
DdyBDy.jpg

yorumlara aldanmayın ya maicona neler deniyodu....sonra kulüp binasını bastılar.flamengolular daha cok para verelim istiyo.

Bein sports sanirim brezilyalilarin kaynağıda.. yabanci kaynaklars göre 4.5 a satmisiz falan yaziyorlar

Bildiğin üzerimize kakalamaya çalışıyolar bunu

Gelmeyinnn bu oyunlaraa cimbomlular

TapaTalK

Bu Arao'nun 20dk lik videosu var yt'da, biraz izledim de bilmiyorum, bu adam icime sinmedi

Biraz vurdumduymaz gibi sahada, agresif degil ama top kapma da basarili, zaman zaman ileri dogru cikarken hizini artiriyor, kendisinde en begendigim ozellik topu veripte selcuk gibi bir yerde durmuyor, ileri dogru kosuyor ayni tudor'un istedigi gibi

bazilarida çeviriden anladigim kadariyla kotüleyelim falan gitmesin diyorlar, digerleride Maicon'u aldilar bunuda alırlar onlar inaniyor falan diyor. Portekizcem olsa :D

Aynisini Maicon icin de yaptilar ama adamin kumasi belli. Gerci bu oyuncu Maicon gibi yillarca Porto'da oynamadi ama yas olarak uygun. Belki adamlar medyada 5-6 milyon euro yu onun icin cok iyi buluyorlar ve ondan dolayi boyle yapiyorlar diye dusunuyorum :D

Iyi para demislerdir. Flamengo cunku belese almisti bunu. Hatta kariyerinde hic kimse suana kadar bonservis bedeli odememis bile :D

24 yaşında kaç yere transfer olmuş ki bu bonus kafa

Avrupa futbolunu bilen sağlam adama bayılın parayı uğraştırmayın adamı kardesim

TapaTalK

Sahsen Arao icin max 3.5-4 milyon euro dan fazla vermem. Eger 6-7 milyon eurolar bahsediliyorsa ustune 1-2 milyon euro daha koyup Brezilya liginden daha potansiyelli birini alabiliriz.

Mesela;
Fluminense den Douglas. (20 yasinda)
Braga'dan Danilo. (21 yasinda) > Gerci bu Portekiz'den.
Avai'dan Renanzinho (18 yasinda)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt