Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi anlatamıyorum galiba çünkü inanmak istemiyorsun. Bak bugün Başkan'ın lafları:

1. Sneijder bu kulüpte gelecekte yönetici ve hoca olarak da görev almalı
2. Tudor ile Sneijder arasında bahsedilen meseleler doğru değil.

Bu dediğin terbiyesizliği yapan adama bunlar denir mi? Eğer varsa öyle birşey ilk tekmelensin diyen ben olurum.

Sen kazara bir yerde uyduruk bir haber duymuşsun, toplantı filan ki bir tek sen duymuşsun herhalde onu, ve buna inanmak istiyorsun. Adamlar böyle birşey yok diyor buna inanmıyorsun.

Gelelim Ben Arfa olayına. Senin cümlen bayraktarlığını yaptığın adam, TD göndermek vb. gibi şeyler içermiyor mu? Ben de diyorum ki ne oldu da bu adamla ilgili olmadığını kendisine en çok mobbing yapan kişi olan başkanın bile söylediği şeyleri aatfedip O'nu savunanlara çakma ihtiyacı ve oyuncuyu aşağılama ihtiyacı hissediyorsunuz?

Bakalım zaman ne gösterecek?...Dediklerimden ilk kez benim vasıtamla haberdar olduğunu söylemen ilginç. Gündeme ve foruma benim en az 3-5 katım zaman ayırdığını zannediyorum, bunlar forumda bile epey konuşuldu, etme...

Başkan' ın şimdi söylediklerinin mutlak doğrular olduğunu nereden biliyorsun?. Hani tarihte görülmemiş bir yalancı ya kendisi?...Ayrılığın güzellikle olmasına çabalıyor belliki. Şu an devam eden sözleşmesinin altında kendi imzası da var nitekim. Herkesi Olcan gibi s.ktirederek gönderirse bunun bedeli kendisine elbette sorulur. Başkan şu an zor durumda, attığı imzayı yemek kolay değil. Eğer süreç ayrılıkla sonuçlanırsa herkes eteğindeki taşı dökecektir. Sneijder' in kötü ayrılmasına senin kadar üzülürüm emin ol...

saykoluk emareleri göstermeyen hasan şaş ve engin baytar karışımı olduğunu söylemekte beis görmüyorum. (feg)

Ben Arfa için TT çalışması yapanlar Dursuntroll'dür.

Ben Arfa & Konoplyanka Galatasaray'ın transfer listesinde yer alıyor. Feghouli'den sonra hücum hattına 1 transfer daha gelebilir. (NTV Spor)

Sinan için 3,5 veriyorlarsa tamam diyip sonraki satıştan %20 istemeyen maldir

Bruma da akil edemeyen Sinan da mi akil edecek bunu.

Resmen mallik ya, ikimiz konusmustuk burada turnuvada 2-3 gol atarsa direkt gözleri üstüne ceker diye. Aha dedigimiz oldu, biz bunu düsündük yönetimdeki gerizekalilar düsünemedi.

Ne diye hemen sattin cocugu, transfer dönemi tee Agustos'a kadar. Agirdan al yani niye ilk teklifte yolluyorsun, belki turnuva sonrasi bir kac talibi daha cikacak. Sigir bunlar yeminle sigir sürüsü.

Evren Göz: "Geçtiğimiz haftalarda Ben Arfa ve Konoplyanka için Galatasaraylı yetkililer temaslarda bulundu ancak somut bir şey olmadı."

Beyler duyum veriyorum. İşitme engelliler olimpiyatları için sabri samsuna geldi. Az önce kendisiyle görüştüm bursaspora hayırlı olsun.

Gsc özel haberdir kaynak verilmeden kullanilamaz

Ben Arfa & Konoplyanka Galatasaray'ın transfer listesinde yer alıyor. Feghouli'den sonra hücum hattına 1 transfer daha gelebilir. (NTV Spor)

Evren Göz: "Geçtiğimiz haftalarda Ben Arfa ve Konoplyanka için Galatasaraylı yetkililer temaslarda bulundu ancak somut bir şey olmadı."

sneijder gidiyo,biri gelsin

DEIIYCHXoAAzSwv

DD9-Hm-XcAA4O-1.jpg:large

Şu heriflerin 1 yıllık maliyeti 20 mil. euro şunları gönder açılan bütçeyle 2 orta saha da alırsın 2 bek te alırsın sağ kanat da alırsın o 20 milyon'a

orta saha mustafa sarp barış

ön taraf keita dos santos arda baros

gibi olacak desenize

DEJRqR5XUAAIT8v.jpg

pepe ve marceloya tecavüz eder bunlar

feguli ile beraber bir din kardesimiz daha olacak takimda

Bakalım zaman ne gösterecek?...Dediklerimden ilk kez benim vasıtamla haberdar olduğunu söylemen ilginç. Gündeme ve foruma benim en az 3-5 katım zaman ayırdığını zannediyorum, bunlar forumda bile epey konuşuldu, etme...

Başkan' ın şimdi söylediklerinin mutlak doğrular olduğunu nereden biliyorsun?. Hani tarihte görülmemiş bir yalancı ya kendisi?...Ayrılığın güzellikle olmasına çabalıyor belliki. Şu an devam eden sözleşmesinin altında kendi imzası da var nitekim. Herkesi Olcan gibi s.ktirederek gönderirse bunun bedeli kendisine elbette sorulur. Başkan şu an zor durumda, attığı imzayı yemek kolay değil. Eğer süreç ayrılıkla sonuçlanırsa herkes eteğindeki taşı dökecektir. Sneijder' in kötü ayrılmasına senin kadar üzülürüm emin ol...

Aslında mesele bu. Kötü ayrılmaması lazım. Ama iddiaların ispatlanması lazım bu şekilde olmuyor. O zaman kendi değerimize küfür eden insanlar türüyor.

Ha bir de şu yanılgı var. Mesela Ben Wes ile daha güçlü olacağımızı düşünmekle beraber kurulan takım başarısız olur, Tudor gitsin diyenlerden de değilim. Hatta bu süreçte en çok üzüldüğüm iki isim Belhanda ve Tudor. Büyük baskı olacak üzerlerinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt