- 11 Aralık 2009
- 18.377
- 11.166
- 1.998
Abi anlatamıyorum galiba çünkü inanmak istemiyorsun. Bak bugün Başkan'ın lafları:
1. Sneijder bu kulüpte gelecekte yönetici ve hoca olarak da görev almalı
2. Tudor ile Sneijder arasında bahsedilen meseleler doğru değil.
Bu dediğin terbiyesizliği yapan adama bunlar denir mi? Eğer varsa öyle birşey ilk tekmelensin diyen ben olurum.
Sen kazara bir yerde uyduruk bir haber duymuşsun, toplantı filan ki bir tek sen duymuşsun herhalde onu, ve buna inanmak istiyorsun. Adamlar böyle birşey yok diyor buna inanmıyorsun.
Gelelim Ben Arfa olayına. Senin cümlen bayraktarlığını yaptığın adam, TD göndermek vb. gibi şeyler içermiyor mu? Ben de diyorum ki ne oldu da bu adamla ilgili olmadığını kendisine en çok mobbing yapan kişi olan başkanın bile söylediği şeyleri aatfedip O'nu savunanlara çakma ihtiyacı ve oyuncuyu aşağılama ihtiyacı hissediyorsunuz?
Bakalım zaman ne gösterecek?...Dediklerimden ilk kez benim vasıtamla haberdar olduğunu söylemen ilginç. Gündeme ve foruma benim en az 3-5 katım zaman ayırdığını zannediyorum, bunlar forumda bile epey konuşuldu, etme...
Başkan' ın şimdi söylediklerinin mutlak doğrular olduğunu nereden biliyorsun?. Hani tarihte görülmemiş bir yalancı ya kendisi?...Ayrılığın güzellikle olmasına çabalıyor belliki. Şu an devam eden sözleşmesinin altında kendi imzası da var nitekim. Herkesi Olcan gibi s.ktirederek gönderirse bunun bedeli kendisine elbette sorulur. Başkan şu an zor durumda, attığı imzayı yemek kolay değil. Eğer süreç ayrılıkla sonuçlanırsa herkes eteğindeki taşı dökecektir. Sneijder' in kötü ayrılmasına senin kadar üzülürüm emin ol...