Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol bek, 2 ortasaha ve bir kanat oyuncusu daha 25 yaş ve altı alınırsa Lichtsteiner mutlaka alınsın derim. 2-3 bölgenin tecrübeli olması sıkıntı olmaz ve hatta aantaj olur. Ama 6-7 bölgede 30 üstü olursa sıkıntı olur.

Tudor'a geldiğinden beri takıntılı zaten. Wes konusunda sorunun sadece Tudor'da olduğunu söylüyor ama yönetimin daha Tudor gelmeden bu adamı göndermeye niyetlendiğini gözden kaçırıyor gibi.

Ama Tudor istemediyse bence de yönetim baskı yapmalıydı. Tek başına herhangi bir teknik direktör gelen gidene karışmamalı. Bazı özel durumalrdaa yönetim gereken baskıyı yapmalı.

Hoş bunlar kendilerini kalmasını isteseler o baskıyı yaparlardı Tudor'a e Tudor da çok direnemezdi bence.

Yonetim daha once de almaya calistigi Belhandayi alip daha once de gondermeye calistigi Sneijderi gonderecek
Tudorun da isine gelmistir soyunma odasinda kendine atar yapan adamin gitmesi. Kadro kalitesi ve td kalitesi ne kadar iyi olursa olsun takima laf geciremedigin an shutlanirsin.

ftw bunu paylaşmış.

DEJ6WOKU0AQ0pUh.jpg:large

Levent Tüzemen iyi adamdır ama ezbere konuşur. Çok tartışmaya gerek yok.

Takımı aldılar okyanusun ortasına bıraktırlar; "burda bekleyin, otobüs gelip sizi alacak." dediler.
Bekliyoruz işte... Otobüs gelsinde şampiyonlar liginde çeyrek final izleyelim

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Sneijder Tudora ne yaptı acaba.
Tudor yıldız idari konusunda ciddi eksikleri var herhalde. İyi bir takımda sneijder her türlü faydalı olur aslında. Neyse şampiyon yapısında haklı o çıksın.

su fegi aciklasinlar birde orta saha.
gerisini ne yaparsa yapsinlar.

Tudor gayet iyi transferler yaptırıyor

Dünyada Sneijder'den başka oyuncu yok sanki

Görende Hamza gibi Karabükten vasat topçu aldırdı sanacak

Levent Tüzemen Sneijder kalsa ücretine laf söylerdi şimdi saçmalıyor :D

Çok boş bir adam.

Kalan transferleri ve aldigimiz adamlari gormek lazim daha birsey soylemek icin hayli erken
Sag kanat, sag bek ve 2 orta saha alinirsa yuzumuz gulmeye baslayacaktir

Daha dün arkadaşlarla PS oynamaya gittik. PES 17 oynadık. Oyun cidden çok iyi olmuş. Hani oyun akıyordu bildiğin. 14-15 baya leşti. 16'da toparlamışlardı. 17 baya baya eksikleri giderilmiş. Özellikle yapay zekada ciddi bi geliştirme vardı. Haricinde top fiziği daha da oturtulmuş. Pasları nereye atarsan oraya gidiyor. Grafikler gene çok iyiydi.

13'den bu yana gözlemlediğim şunlar oldu farklı olarak:
-Ara pas gol olayı artık yok.
-1.60 adamın 1.90 adamdan hava topu kazanması gibi saçma şeyler olmuyor. Özellikle fizik ve boy direk yansıyor sahaya. Belçika'yı aldım. İspanya'ya karşı arkadaşı döve döve yendim resmen.
-Gerçekçiliği azaltan at gibi koşarken aniden geriye dönme olayı yok.
-En beğendiğim olay ise çalımlar oldu. Hani 13'e göre zor. Ama hani tatlı bi zorluk. Yani gene doğru adamlarla, istediklerini yapabiliyorsun sen de iyiysen. Fifa'daki gibi ''abi Neymar'ı aldım 2 çalım atamıyorum üst üste olayı olmuyor.

Yeni çıkan oyunlar tabii PES kimliğinden çok uzak. Giderek Fifa'ya kayıyorlar. Ama bu sümülasyona kayan zorluğu iyi oturtturmuş Konami. Fifa oynarken sinir krizi geçirim çıkıyorum. PES öyle değil. Hani gene sümülasyon tarzına kayıyor ama Fifa'dan farklı olarak gene akıyor.

Bir de şu lisans problemleri olmasa tadından yenmezdi. PES 17'nin yorumlarına bakayım dedim itin götüne sokulmuş ama ne kadar içi boş yorumlar olduğunu görünce şaşırdım.

Pes in bu kadar sevilmesinin nedeni çok zevkliydi bol pozisyonlu oluyordu maçlar hep alışmış pes oyuncusunun çok umurunda değildir yok çok gerçekçi olsun yok maçlar az gollü geçsin filan diye adamlar keyif almak için oynuyor

O kadar gerçekçi zor olsun diye tuttursak zaten gidip FIFA oynardık

Birde reis PS ile PC oyunlari arasında çok fark var pes in artık PC ye üvey evlat muamelesi yapıyor konami son zamanlarda

Yonetim daha once de almaya calistigi Belhandayi alip daha once de gondermeye calistigi Sneijderi gonderecek
Tudorun da isine gelmistir soyunma odasinda kendine atar yapan adamin gitmesi. Kadro kalitesi ve td kalitesi ne kadar iyi olursa olsun takima laf geciremedigin an shutlanirsin.

Malesef burada kendi ayağına sıkan Tudor. Sneijder ile ilişkisini başka türlü kursa ve saygınlığını ve otoritesini öyle sağlasa iyi olurdu. Bu yönetimin durumu bizim ordaaki bir laf gibi.
Ölmüş itin kurttan korkusu olmaz derler. Bnlar AL alamadıkları sürece kongrede tekrar seçilemeyeceklerini biliyorlar. O yüzden her tür riski alabilirler. Tudor ise kariyerinin başında. Herşeyden evvel başarı yakalaması lazım ve bunun için de gerekli olan her oyuncudan faydalanmalıydı diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt