Onur Arıca
Parçalı Üye
- 17 Haziran 2009
- 3.951
- 128
- 1.333
Ben de yaşlı oyuncuya karşıyım ama bu lichtsteiner aynı elmander karakterinde çalışkanlığında bir adam gibi geliyor bana..böyle adamı yaşla değerlendirmek hoş değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tete abartılıyor bize yaramaz.Belhanda gelmeden önce en az 1561516 kere sözleşme imzaladık basına göre
Şimdi de Feghouli aynı yolda gidiyor maşallah hergün ya menajeri geliyor ya takımıyla anlaşmış oluyoruz filan
Tete zaten Lyon'a gitti
Daha paylaşım yapmamışlar bakıyorumda yorumlara... onu yaparlar büyük ihtimalyazsa birileri derdi twitterdan kimse bişey dememiş
Ne dedi levent
Alnitak Alnilam Mintaka
yahu 1561516 kere basının sözlesme imzalatması ile benim yazdıgımın ne alakası var?Belhanda gelmeden önce en az 1561516 kere sözleşme imzaladık basına göre
Şimdi de Feghouli aynı yolda gidiyor maşallah hergün ya menajeri geliyor ya takımıyla anlaşmış oluyoruz filan
Tete zaten Lyon'a gitti
Aslinda yasa pek takilmam ben ama ben artik 1-2 sene oynayan futbolcu istemiyorum. Uzun vaadeli transferler yapalim diyorum. Aldik mi tam olsun yani.
Yillardir hep sag bek ariyoruz, bir defa paraya kiyip adam gibi birini alalim yillarca bizde oynasin. Lichtsteiner gelecek 2 sene sonra yine yeni birisini arayacagiz.
Verirler 1 saat icinde lichtsteinerŞimdi baktım bugün bipspordan transfer haberi falan gelmemiş
Tete abartılıyor bize yaramaz.
Sony Z5 Premium
alakasi yok ama
Sneijder > Lichsteiner