Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de yaşlı oyuncuya karşıyım ama bu lichtsteiner aynı elmander karakterinde çalışkanlığında bir adam gibi geliyor bana..böyle adamı yaşla değerlendirmek hoş değil

Lichsteiner müthiş bek bence de. Anlatılan şey şu: 1. Gençleşme diyerek kıyım yapıyorsaanız bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. 2. O zaman diğer bölgeleri genç adamlarla doldurmak grekir. Yani dengeli olmak lazım. Yoksa Lichtsteiner kesinlikle faydalı olur..

millet Lichtsteiner laf ediyor dani alves 35 yasında nerdeyse bosa cıktı sırf pep istiyor diye

bok atmak gibi olmasında şu corchia mı nedir o cocugu kac defa izlediniz 90 dk ?

yada tetemi pepe mi nedir o veledi kac defa izlediniz

lichtensteiner alacan sabriyi niye gönderiyon.
daha kaliteli olablir sabriden ama yas olarak no.
ozaman glichy de alinabilirdi.

Ne dedi levent

Alnitak Alnilam Mintaka

Başkan dağılmış durumda. Tudor bile kendisine baskı yapıyor.

Tudor'a Sneijder ile anlaşması gerektiğini söylemeye dahi gücü yetmedi.

Tudor'un buranın Galatasaray olduğunu unutmaması gerekir. Karabük değil burası.

Bruma ve Sneijder ile sorun yaşadı. Kim iyi oyuncuysa oonalrla ego savaşına giriyor.

vb.

Belhanda gelmeden önce en az 1561516 kere sözleşme imzaladık basına göre

Şimdi de Feghouli aynı yolda gidiyor maşallah hergün ya menajeri geliyor ya takımıyla anlaşmış oluyoruz filan

Tete zaten Lyon'a gitti
yahu 1561516 kere basının sözlesme imzalatması ile benim yazdıgımın ne alakası var?
basın, beinsports ismi ilk duyurduktan sonra hergün imzaları attırdı. beinsports da ya oyuncuyla, ya da kulüple anlasma tamam diyerek transfer gelismesini duyurdu. yani oyuncu ya da kulubuyle yapılan anlasmaya kadar, bu isimlerin hicbiri basında yer almadı, anlatabiliyor muyum?

Ulan ünal aysal taraftarın istediği oyuncuyu da onu oynatacak teknik adamı da alırım diyordu. Şimdilere bakıyırum. Takımı çiftliği gibi gören bir teknik adam diğeri beşiktaşlı karısını galatasaraylı bile yapamayan kılıbık bir başkan. ?

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslinda yasa pek takilmam ben ama ben artik 1-2 sene oynayan futbolcu istemiyorum. Uzun vaadeli transferler yapalim diyorum. Aldik mi tam olsun yani.

Yillardir hep sag bek ariyoruz, bir defa paraya kiyip adam gibi birini alalim yillarca bizde oynasin. Lichtsteiner gelecek 2 sene sonra yine yeni birisini arayacagiz.

Aynen öyle transferde yıllardır beceremediğimiz olay Ahmet-Serdar-Koray-Hakan-Donk-Chedju-Semih derken bir yığın işe yaramayan defansçımız vardı bunların yerine 2 tane adam akıllı topçu al geç 5-6 yıl bir daha adam arama oraya

Aynı dediğin gibi yıllardır sağ bek alıyoruz ve adım kadar eminim yine yarım yamalak birisi gelecek bu adamlara verdiğimiz parayla şimdiye kadar en kralından sağ bek alırdın

Veya Gomis var kadro da mesela bu adam bizi kaç yıl götürebilecek ki 2 yıl sonra yine aynı mevkiye adam bakıcaz sonra neden klüp ilerlemiyor oluyo

Lichtsteiner yaşlı diye istemeyip Snejder'in kalmasını istemekte ayrı bir kafa.

not:Snejder'i hiç yaşından dolayı gitsin istemedim

alakasi yok ama

Sneijder > Lichsteiner

lichtensteiner alınırsa çok iyi olur. Her iki tarafı dengeli olan nadir oyunculardandır. Böyle bir transferin olma ihtimali varsa hiç düşünmeden gerçekleştirsinler.

Yaş olayına çok takılmamak lazım. Geri kalan transferler bu yaşı telafi eder.

Galatasaray'ın sağ bek transferi için transfer listesi; (beIN SPORTS)
31-20e3.png
Lichtsteiner
32-20e3.png
Corchia
33-20e3.png
Sır gibi saklanıyor

favorim "Sır gibi saklanıyor"

Ostersunds maçına Yasin Eren Semih Carole Selçuk gibi adamlarla cikacaz.

Elenirsek kimse sasirmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt