Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün açıklama olacağını duyunca net bilgiler verir ve olayı kapatır diye düşünmüştüm. Hiçbir şey söylemediği gibi olayı iyice sürüncemede bıraktı. Sneijder konusunda iki tarafta net açıklamalar yapsın artık.

Naci Arkan: "Sneijder ile Galatasaray'ın arasına bir barikat kuruluyor. Başkan ben kurmadım diyor, Tudor da kurmadı diyor. Taraftar 'Sneijder'i satanı satarız' diye tehdit ettiğine göre Sneijder'i istiyor. Kiim o zaman istemeyen biri çıkıp açıklasın. Bu barikatı kim kurdu?"

Baydı artık

Gidecekse gitsin

Kalacaksa kalsın

Bu kadar dram gerek yok cidden

Naci Arkan: "Başkan'ın Slovakya'ya gitmesi tamamen Sneijder içindi. Büyük ihtimalle gönderemeyecekler ve kalacak gibi."

sneijder su saatten sonra takımda kalırsa bence fayda saglamaz aksine zarar verir cünkü yedek kalmayı kabul etmez

aynen lescuk gibi

Yasin gibi bir adamı 3 kez kadro dışı bırakıp affeden bir yönetimin sneijderi gönderme olasılığı yüzde kaç acaba?

Strinic için tek teklif Galatasaray ile sınırlı değil, Watford ve Rus ekipleri de oyuncu için devrede. ( @DiMarzio )

Yalnız şu saatten sonra Sneijder kalırsa geçmiş olsun bu senede çöp. Çok net karışır ortalık. Ne tudor kalır ne sneijder kalır ne dursun kalır devre arasına

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence eylül ekim gibi Terim gelecek..Onun için bir temizlik yapılıyor olabilir..Wesley'i sevmezdi o da

Bence eylül ekim gibi Terim gelecek..Onun için bir temizlik yapılıyor olabilir..Wesley'i sevmezdi o da

sneijder-g-saray-benim-icin-cok-onemli-4425126_5931_o.jpg

Son düzenleme:
Naci Arkan: 3 defa gittim Altınordu tesislerine. İkisinde Abdullah Avcı'yı gördüm orada.

Avcı demek ki baya tarıyor altyapıları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt