Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.802
- 19.406
- 2.193
Renktaşım sen bu aslanı daha koyu renkli yap yüz ifadesini de biraz sert yap
Burda sanki aslan gülüyormuş gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bruma Leipzig de 17 numarayi giyecekmis.
Futbolcu olsam bütün paramı menajerim olsun diye bu adama verirdim. Ahmet Bulut sayesinde önce süperligde milyon euroları cukkalardım sonrada beni Avrupaya kitlerdi keyfime bakardım.
ali ece: "herhangi bir anadolu takımı clichy ile görüşmeye mehter heyeti ile gitseydi onları mı kabul edecekti. Hayatımda duyduğum en saçma açıklama olabilir."
Burak Yılmaz giydiğinden beri o numaraya kılım
ulan 3 ay önce ahmet bulut bize neler iteleyecek kulübü alır bu adam diyorduk şimdi kral ilan ediyoruz
bizde de var biraz kavşaklık
hayrullah isimli birinin basarili olmasi söz konusu olamaz
takiminda hayrullah isimli biri olursa direkt basdan o takimin karizmasi cizilir
sabri gibi birsey
Futbolcu olsam bütün paramı menajerim olsun diye bu adama verirdim. Ahmet Bulut sayesinde önce süperligde milyon euroları cukkalardım sonrada beni Avrupaya kitlerdi keyfime bakardım.
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayrullah cenkten iyidir
Cenk en son kurtarisini yaptığında ozan kabak dogmamisti
Yok yavsenin beklenti başka bir olay olmuş ama konuya girmeyelim kardeşim![]()
gökhan değirmenci'yi isterdim ben yedek olarak refleksleri falan gayet iyi ancak imparator fatih terim hemşosunu getirecektir hertürlüadanada yediği golleri görmedim heralde. 3.kaleciydi Adana'da. İtandje ve Karacic onu geçti. Baya balon. Eray oynasın daha iyi.
Yok yav
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi