Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan 3 ay önce ahmet bulut bize neler iteleyecek kulübü alır bu adam diyorduk şimdi kral ilan ediyoruz

bizde de var biraz kavşaklık

ZWSt0_1480164506_6904.jpg

Hayrullah
Hayrettin

Anladınız siz.

Ali Ece: "Herhangi bir Anadolu takımı Clichy ile görüşmeye mehter heyeti ile gitseydi onları mı kabul edecekti. Hayatımda duyduğum en saçma açıklama olabilir."

Futbolcu olsam bütün paramı menajerim olsun diye bu adama verirdim. Ahmet Bulut sayesinde önce süperligde milyon euroları cukkalardım sonrada beni Avrupaya kitlerdi keyfime bakardım.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
hayrullah isimli birinin basarili olmasi söz konusu olamaz

takiminda hayrullah isimli biri olursa direkt basdan o takimin karizmasi cizilir

sabri gibi birsey

Hayrettin vardı bizde. Topu yakalamayıp kaleye doğru giderken peşinden koştururdu

Psg'den yediği gol yüzünden ne sövmüştüm ona. 2-0 dan 2-2 2 olmuştu maç

Futbolcu olsam bütün paramı menajerim olsun diye bu adama verirdim. Ahmet Bulut sayesinde önce süperligde milyon euroları cukkalardım sonrada beni Avrupaya kitlerdi keyfime bakardım.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

senin beklenti başka bir olay olmuş ama konuya girmeyelim kardeşim :D

Hayrullah cenkten iyidir
Cenk en son kurtarisini yaptığında ozan kabak dogmamisti

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Başakşehir çok yaşlandı.

Beşiktaş'ın ve Fener'in yaş ortalaması ideal kadroda 30 civarı. Başakşehir de 28-29 bandında.

Şimdilik en genç olma yolunda ilerliyoruz. Ama bizim de gelecek transfelerimizin 2-3 tanesi 25 yaş altında olması lazım.

Sporting Lizbon, Barcelona'nın 33 yaşındaki savunma oyuncusu Jeremy Mathieu'yu kadrosuna kattı.

adanada yediği golleri görmedim heralde. 3.kaleciydi Adana'da. İtandje ve Karacic onu geçti. Baya balon. Eray oynasın daha iyi.
gökhan değirmenci'yi isterdim ben yedek olarak refleksleri falan gayet iyi ancak imparator fatih terim hemşosunu getirecektir hertürlü

Bu Hayrullah'in bu kadar ün kazanmasi sirf Terim yüzünden.

Hayrullah malin teki, Eray dan pek bir farki yok. Tam armut bunlar.

Hic gerek yok, armut olarak Semih Eray falan takimda bir yenisine hic gerek ve yer yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt