Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaleci alacaklarsa illa merti alsinlar bursadan

gökhan değirmenci'yi isterdim ben yedek olarak refleksleri falan gayet iyi ancak imparator fatih terim hemşosunu getirecektir hertürlü

gökhanda balon. 2-3 senedir alt ligde oynuyor. En mantıklı isim Rizeden Gökhan Akkan olabilir. Rizede son 10-12 maç oynadı ve hiç fena değildi.

mert gunok kötü kaleci degil cenkden fln iyidir

Feghouli den 2. kaleciye nerden geldik. Dönün la özünüze. Her şey tamam da Hayrullah ınız kaldı... DAHA ORTA SAHA YOK ORTA SAHAAAAA......

DEIUMM8XgAAUv3y.jpg

:asd22:
3 tane mal

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aklima takilan bir konu var malumunuz Gomis e verilen.imza parasi,Feghouli nin istedigi imza parasi

Biz ffp de bonservis degil maasa gore takip edilen bir kulübüz acaba maaş ta asan kisimlari imza parasi olarak gosterip yan yoldan mi gidiyoruz,bilen var mi ?

Eger oyle ise mantikli cunku yoksa imza parasi diye milletin tepkisini cekmek yerine maasi 3 degilde 4 gosterirsin ne fark edecek ki.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet yan yol
Yakında uefa onuda içeri alır
Yolu kapatır

Yedek kaleci olarak Harun falan gelmez mi? Bursa hazır yeniden yapılanıyoken Donk, Tarık, De Jong, Cavanda kim varsa alsınlar

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada feguili yi uzun sure canli izleyen biri olarak sunu diyebilirim ki
Adam mevkisiz bir kanat ibrahim uzulmez gibi bisi

Asiri egoist bi oyun tarzina burunebilir,sonrada beklenmedik pas cikartir bosa gider
Yetenek ve beyin uyusmazligini fizikle ortmeye calisan birisi
Kafasi asagida top oynar
Gereksiz calim deneyip bos alandaki topcuyu kullanmaz
Bu ozdllikler bizim ligdd pek siritmaz cunku alan kapatma oyunu yok piyasada full defans kontrolsuz ani atak futbolu hakim

Valencia gunleri kafa karistirmasin bence
Oynanan futbol bambaska cunku
Fegouli demi bu

yasin -> feghouli
semih -> maicon
Sneijder -> belhanda
Eren->gomis

Beğenmediğiniz lens geçen sene sneijder ve q7den sonra asist krallığında zirvede ligde. Toplam kariyerine baktığında feghouli ile hemen hemen aynı maça çıkmışken 2 kat daha fazla asist-gol performansı var. İstatistiklere bakıp konuşmak da doğru değil, lens 10-11 eder mi tartışılır ama feghouli lensten iyidir demenize şaşırdım, çok farklı bakıyoruz sizle futbola.

Onun dışında ben zaten gidin lensi alın hemen demedim, o ayarda birini bulmak lazım dedim. Kulübünden parayı alamadı diye o parayı karşılayıp 6 m feghouliye vermek enayiliktir, bu zihniyetten kurtulmamız lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Lens nerde oynuyor feoguli nerde oynuyor babacığım
O kadar üst düzey di sunderland da oynasiydi

eray dünyanın parasını alıyor 2. kaleci olamayacaksa hiç durmasın kulüpte ve kaleye gelecekte musleradan formayı alacak birini almıyorlarsa da transfer yapmasınlar önce eray aldığı paranın hakkını versin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt