Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli cephesi, West Ham'ın Feghouli'ye 2 yıl için taahhüt ettiği 3 M €'luk imza parasını Galatasaray'dan istiyor. (Hürriyet)

garry yasinden iyi yav,görürsün bu sezon.sneijder giderse konoyplanka şart ayrıca.sneijder ve brumanın yeri sadece fegouli ile dolmaz.

Garry en az Yasin kadar küfür yer benden söylemesi. Ben bunda hic bir isik görmedim. Düsün yani Yasini bundan daha iyi buluyorum.

Poldi yi 4 sene rötarli, Gomis'i 3 sene rötarli almis takimiz Volkan Sen denen gerizekaliyi alirsa o da 7 sene rötarli gelmis olacak. Kulübe bak yav.

Garry ve Yasin hangisi bu takimin banko oyuncusu olabilir ?

cvp : hic biri

Bugün UEFA için kadro verilmiyor muydu ne oldu o iş?

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Garryi iyice bi izliyelim türkiye ligi dediğin nedir ki belki yeterli olun.
Bütün demeçlerini okuyun, en çok isteyen en çok çabalayan o var. Bence orta düzey iyi katkı veren bi oyuncumuz olacak bu sezon.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Feghouli insallah gelir

En iyi transferimiz olur gelirse

feghouliye yıllık 2,750.000 teklif edildi.bu transferin artık resmiyet kazanması için kısa bi süre kaldı(ali naci küçük)

ali naci slovakyadan bildirmiş galiba.ben de kanal d binasından sandım.çok özledim kanal d binasını:D

Feghouli sağ kanadı süpürür

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hala daha orta saha ile bekleri almadılar. Ne teknik direktör ne de yönetim geçen seneki başarısızlığın sebeplerini okuyamamış.

Geçtiğimiz sezon bu takım şampiyon olan Beşiktaş' tan sonra en çok gol atan 2. takımdı, gol pozisyonu üretip, gol atabiliyordu, elbette yeterli değildi, o bölgenin de güçlendirilmesi gerekiyordu ama öncelikli bölge değildi bence.

Gel gelelim bu takım geçtiğimiz sene tamı tamına 40 gol yedi. Çünkü orta sahası Selçuk ile Tolga ile De Jong ile mücadele etmiyordu. İkili mücadele kaybediyor, top kazanamıyor, rakibin gelmesine müsaade ediyordu. Beklerimiz sürekli olarak adam kaçırıyor, rakip oyuncular stoperlerimiz ve Muslera ile burun buruna geliyordu. Zaten stoperler de yetersiz olunca gol yemek kaçınılmaz oluyordu. 40 tane yedik, bir o kadar daha yememizi Muslera engelledi geçen sene.

Bunun dışında geçen sene 20 maç kazandık, Fenerbahçe bizden 2 maç eksik kazanmasına rağmen ligi üstümüzde bitirdi. İkinci olan Başakşehir bizden sadece 1 maç fazla kazanmasına rağmen 9 puan taktı. Çünkü puan kaybedilen 14 maçın 10' unu kaybetmişiz, sadece 4' ünde berabere kalmışız. Yenemiyorsan, yenilme felsefesi bizim takımda hiç yok, çünkü oyunu tutacak orta saha yok, hata yapan defans oyuncusu çok. Kaybettiğimiz maçların yarısında berabere kalabilsek belki Şampiyonlar Ligi' ni zorlayacaktık ama yok.

Feghouli gelsin, Konoplynaka da gelsin eyvallah, çok değerli ve iyi oyuncular. Ama şu orta saha ikilisi ve iki bek transferi kadar elzem değiller bence. Bu 4 transfer yapılmazsa ve çok iyi oyuncular alınarak yapılmazsa önümüzdeki sezon da bize zehir olabilir.

Bari 1 tane güzel orta saha sıkıştırın araya keyfimiz yerine gelsin.

Bu takima iki ortasaha ve iki bek sart. Gerisi okadar onemli degil.

Hahahaha bugün Volkan Sen'in dogum günüymüs. Dogum gününde adamin sözlesmesini fesh ediyorlar :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt