Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O bu degilde olurda Feghouli gelir ve Valenciada oynadigi gibi oynarsa TSL deki butun sol beklerin zarini patlatir, o kadarini soyleyim

Kosan bir takim olusturulmaya calisiliyor gibi geldi bana
Bence buyuk sıkıntılarımızdan biri ilerideki adamlarin takim defansina katkisinin dusuk olmasiydi

H.O. Carole'nin payı büyüktür muhtemelen bunda

3qq20M.png

biz zaten cok gol atan bir takımdık ama aynı zamanda cok gol yiyen pozisyon veren bir takımdan bu durumda degisen hicbirsey yok

ortasaha ve defans rezalete yakın

Evren Göz‏@evrengoz

Wesley Sneijder Galatasaray'ın UEFA'ya bildirdiği takım kadrosunda yer almıyor.

mac 6 gün sonra oldugu icin normal ama yine de abv

UEFA listesinde olmaması çok da mühim değil. Zira adam kalacak olsa da listeye yazılmazdı. Daha antrenmana çıkmadı.

O listede olmaması normal, adam idman yapmıyor kaç zamandır. Bence de gönderilecek ama bu durum gönderildiğini işaret etmez...

Takım savunması hücumda başlar. O yüzden hücum gücümüz zaten iyiydi demek de doğru değil. Elmander-Necati-Emre Ç-Engin nasıl oluyordu şöyle bir hatırlayın.

Hocanın Belhanda gibi adamları istemesinin bir sebebi var.

Evren Göz: Sneijder ayrılmak istemiyordu. Yönetim ve Tudor kendisini istemediği için teklifleri değerlendirmeye aldı.

Takım savunması hücumda başlar. O yüzden hücum gücümüz zaten iyiydi demek de doğru değil. Elmander-Necati-Emre Ç-Engin nasıl oluyordu şöyle bir hatırlayın.

Hocanın Belhanda gibi adamları istemesinin bir sebebi var.

dogru buna katılıyorum o yüzden sneijder icin cok ah vah etmeyi anlamıyorum sneijder aldıgı olaganüstü parayı düsünüyordu bu acık

fakat transfer öncelikleri savunma ve ortasahadan baslanmalıydı bence cünkü savunma 4lümüz yok br tek stoper aldık

melo gibi hem ısıran hem savunmaya 3.stoper olabilen bir adamımız yok bu en büyük tehlike aslında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt