Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina+Pasalic yapalım orta sahayı Tudorun kulüpler arası ilişkileri ile bu transferler biter

Fas-Tunus-Cezayir tamam geriye Mısırlı bir orta saha varsa bakının beyler

Takımda kafa kesmeler fln olmasında

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

juventus ve chelseadan bitane bile oyuncu alamayacaksak tudor ne işe yarar

Orta saha alın orta saha bırakın ben arfayı falan

DEJPbtvXUAIEeYC.jpg

Abi biz sadece ön tarafa 4 transfer yapacaksak geri kalan yerlere nasıl transfer yapacağız? Kaldı ki şu anda bizden çok daha fazla ihtiyacı olan takımlar var ligimizde bile. Bana pek inandırıcı gelmiyor bu Ben Arfa olayı.

Bu temelsiz nefreti görünce (özellikle sen de ve Engin abi de) @Can BÜYÜK 'ün daha önce çok hak vermediğim "Niye Wes'i sevmiyorlar?" sorusuna verdiği cevaba artık ciddi ciddi hak vermeye başladım. Hayrullah iddiaları da bunu güçlendirdi yalan yok.

İyice saçmalamaya başladın Ömer kardeşim. FT ci demek istediğini anlıyorum tabi de bunu dediğin adam herkes taparken FT' i eleştirdiği için linç edilen (Hala da hazzetmem) ayrılık sürecinde net olarak Aysal' dan yana tavır koymuş, bu uğurda Adem kardeşimize karşı yürek tüketmiş biri; vaktin varsa eski mesajları bir irdele istersen; dediğim gibiyse özür borçlanırsın ha!...

Sahi sen ne zamandan beri Aysal' ın borusunu öttürenlerin elebaşısı oldun, öyle bilmiyordum, şaşırdım doğrusu...

tudor selçuku 11 düşünmüyor bence seneye sepetleriz onu da

İyice saçmalamaya başladın Ömer kardeşim. FT ci demek istediğini anlıyorum tabi de bunu dediğin adam herkes taparken FT' i eleştirdiği için linç edilen (Hala da hazzetmem) ayrılık sürecinde net olarak Aysal' dan yana tavır koymuş, bu uğurda Adem kardeşimize karşı yürek tüketmiş biri; vaktin varsa eski mesajları bir irdele istersen; dediğim gibiyse özür borçlanırsın ha!...

Sahi sen ne zamandan beri Aysal' ın borusunu öttürenlerin elebaşısı oldun, öyle bilmiyordum, şaşırdım doğrusu...

O zaman nedir bu nefretin (eleştiri değil çünkü bu artık. aklı baında insanın sorması gereken sorular o gidiyorsa bunalr hangi teknik ve moral sebeplerle geliyor olmalı) kaynağı?

G.Saray'da geleceği resmiyet kazanamayan Sneijder, bugün kadro dışı bırakılan De Jong ve Hakan ile birlikte Florya'da antrenmana çıktı

ali naci

Feghouli saat 23 te İstanbul'da
Kaynak : Emre Arslan

Feghouli 4-3-3'te orta üçlünün sağında oynar mı?

Transfer
Feghouli Transfer
Ben Arfa Belhanda
Gomis

Doğrusu transfer yazdığımız iki mevkiye Vainq ile sol içe Asamoah cuk diye otururdu.

G.Saray'da geleceği resmiyet kazanamayan Sneijder, bugün kadro dışı bırakılan De Jong ve Hakan ile birlikte Florya'da antrenmana çıktı

ali naci

sözlesmesi bitene kadar floryada antrenmanlara cikar
bi de üstüne takimdaki isler iyi gitmezse o floryayi yikarlar
sneijderin affedilmesi bir tane maglubiyete bakiyor zaten
hele su östersundsa elenirlerse sneijderin ayaklarina kapanirlar

de jong ve hakanla yaptığın antrenman en fazla 15dk olur tıkanıp sigara yakarlar

Hatem Ben Arfa: Galatasaray tüm Avrupa'nın tanıdığı çok büyük bir kulüp. Bu kadar farklı kazanacağımızı beklemezdim. (08.07.2015)

ben Arfa: Maçta onlardan güzel oynamış olabiliriz ama Galatasaray her zaman Galatasaray'dır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt