Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.730
- 11.805
- 1.163
Lemina+Pasalic yapalım orta sahayı Tudorun kulüpler arası ilişkileri ile bu transferler biter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu temelsiz nefreti görünce (özellikle sen de ve Engin abi de) @Can BÜYÜK 'ün daha önce çok hak vermediğim "Niye Wes'i sevmiyorlar?" sorusuna verdiği cevaba artık ciddi ciddi hak vermeye başladım. Hayrullah iddiaları da bunu güçlendirdi yalan yok.
İyice saçmalamaya başladın Ömer kardeşim. FT ci demek istediğini anlıyorum tabi de bunu dediğin adam herkes taparken FT' i eleştirdiği için linç edilen (Hala da hazzetmem) ayrılık sürecinde net olarak Aysal' dan yana tavır koymuş, bu uğurda Adem kardeşimize karşı yürek tüketmiş biri; vaktin varsa eski mesajları bir irdele istersen; dediğim gibiyse özür borçlanırsın ha!...
Sahi sen ne zamandan beri Aysal' ın borusunu öttürenlerin elebaşısı oldun, öyle bilmiyordum, şaşırdım doğrusu...
G.Saray'da geleceği resmiyet kazanamayan Sneijder, bugün kadro dışı bırakılan De Jong ve Hakan ile birlikte Florya'da antrenmana çıktı
ali naci
Betis: Transformación total en el Betis, que vuelve a la carga por Mario Pasalic | Marca.com
pasalici de çok istiyormuş bu betis, lan donktan guardado-pasalic'e geçmek nasıl bir upgrade be