Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selçuk konusunda hemfikiriz ama adamın medya desteği var takım kaptanı lobi gücü ileri düzeyde milli takımdan torpilli ve ücreti de çok fazla. bu nedenler birleşince yedek bırakılması çok zor. sen olsan sen de bırakamazsın . selçuk'u isteyen yok kimse o parayı vermez zaten gitmez de . yerli çetenin ele başısı . mecburen sabri gibi yapıştığı yerden kendi düşene kadar bekleyeceğiz.
sneıjder ile selçuk konusu eşit değil.

Katilmiyorum. Istedigin oyuncuyu istedigin gibi yedek birakirsin. Medya gücü lobi falan bunlar bahane sadece.

Bu adamin yok gücü var yok kontrati var diye agiz kokusunu cekece degiliz. Sen degil misin konu acip Sneijdersporlu musunuz Galatasarayli misiniz diye. Ayni hesaba cikiyor Selcuksporlu muyuz biz de bu adam hep el üstünde tutuluyor yedege cekilemiyor kimse elestiremiyor.

Basini ezdin mi kimse bir ses cikaramaz.

Bu nasıl bir şarkı lan türkü diye açtık peder dinledigin türkü ye sicim senin dedi arabada

YouTube

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Kaliteli orta saha alınacak da bu östersunds o oyuncu olmadan bizi tokatlamaz umarım.

Alıcıyla alakası yok o dediğimin. Bak Gomis'e, "Drogba'ya konuştum karar verirken" dedi. Clichy gelmedi diye DeJong gibi saçma bi herifin bile etkisi olduğu iddia edildi. "Etki"den kastım bu. Yarın birgün biri arayıp "yaw Wesley, Galatasaray bana teklif getirdi, orda ortam nasıl, gideyim mi?" dediğinde etkisi küçük mü olur büyük mü? Ve bunu yapabilecek oyuncu sayısı sence az mıdır?

Gücü falan yok. Olay Sneijder olduğunda "gitsin, sürünsün, pafla çalışsın" denebiliyor ama Selçuk olduğunda "medya gücü". Ya Selçuk'un Galatasaray'a ne gibi bi zararı olacak paradan başka? Kadro dışı bıraksak Semih'i falan etkileyecek diye mi korkuyoruz? Etkilesin abi, şu anda etkilediğinden daha fazla etkileme imkanı yok. Selçuk'un lafıyla Galatasaray'ı sabote edecek futbolcular da zaten malın önde gidenleridir. Neymiş bu Selçuk'un lobisi ya? Ne gibi bi etkisi varmış?

selçuk var diye lig tv almamaya azmetmiş biri olarak olayın bu kadar basit olmasını ben de istiyorum ama olmuyor. yoksa bu yönetim selçuk'un orta sahada her maç ezildiğini sayısız gol yedirdiğini toptan mücadeleden kaçtığını görmüyor mu ?
hala nasıl orda duruyor ben anlamıyorum .

Sneijder gibi karakterli ve uyumlu bir futbolcuyu yönetemeyen adam Ben Arfa gibi kafasi kirik manyak birisini hayatta yönetemez.

Şu Wesley muhabbeti için ya da gidecek oyuncular için ayrı bir başlık lazım bence

Katilmiyorum. Istedigin oyuncuyu istedigin gibi yedek birakirsin. Medya gücü lobi falan bunlar bahane sadece.

Bu adamin yok gücü var yok kontrati var diye agiz kokusunu cekece degiliz. Sen degil misin konu acip Sneijdersporlu musunuz Galatasarayli misiniz diye. Ayni hesaba cikiyor Selcuksporlu muyuz biz de bu adam hep el üstünde tutuluyor yedege cekilemiyor kimse elestiremiyor.

Basini ezdin mi kimse bir ses cikaramaz.

selçuk konusunda konuşsam ceza alırım pek konuşmak istemiyorum :)
sen anladın onu .

selçuk var diye lig tv almamaya azmetmiş biri olarak olayın bu kadar basit olmasını ben de istiyorum ama olmuyor. yoksa bu yönetim selçuk'un orta sahada her maç ezildiğini sayısız gol yedirdiğini toptan mücadeleden kaçtığını görmüyor mu ?
hala nasıl orda duruyor ben anlamıyorum .
Neden olmuyor işte ben onu soruyorum. Anlat bana de ki "Selçuk'u gönderirsek/itibarsızlaştırırsak şu şu şu sebeplerden dolayı zora düşeriz". Şu ana kadar dediğin hiçbir şey Selçuk'la masaya oturulmamasına açıklık getirmiyor.

DEJmw1YXgAAzK7b.jpg

Şimdi bir soru.

Bizim klasik forma kombinasyonumuz parçalı-beyaz şort mu parçalı-siyah şort mu?

Ben beyaz şort biliyorum ama biraz önce Demirkol siyah şort dedi. Hangisi doğru?

Neden olmuyor işte ben onu soruyorum. Anlat bana de ki "Selçuk'u gönderirsek/itibarsızlaştırırsak şu şu şu sebeplerden dolayı zora düşeriz". Şu ana kadar dediğin hiçbir şey Selçuk'la masaya oturulmamasına açıklık getirmiyor.

* bahsettiğiniz medya gücünü hafife almıyorum ben . hala ua'nın çılgınca desteği var. büyük kaptan diye ortalığı inletiyorlar.
lobi gücünü de hafife almıyorum ben milli takımın kadrosunda olmak ve bizden o paraları almak kolay iş değil. puan kayıplarında programcılar çıkıp bu paraları alan adam yedek sen bu yüzden puan kaybettin diye az demezler. sabri kadro dışı kalınca " bana ekmek bile vermiyorlar" diye haber yaptırıp ardından milletin vicdanıyla oynamadı mı ?
siz ben bu sebeplere inanmıyorum deyince ben de sizin politikanızı anlamak istedim .

neden hic orta saha haberleri cıkmıyo bizimle ilgili en zayıf bölgelerimizden biride orta sahamız

Okay - Kucka ortasahasi....
Tolga selçuk... bilmemnesi

Corchia-Lemina-Feghouli kap istiyoruz 15-20 gün içinde yeter artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt