Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Arfanın Tudorun koşan basan takımında yeri yok 2 orta saha ve bekleri hallederiz hala sonlarda uygunsa alınır Feghouli-Belhanda-Sinan-Rodrigues-Yasin-Gomis-Eren bu forvet hattı gayet yeterli olur

Sinan, Rodrigues, Yasin ve Eren'i okuduğumda kusasım geldi. Bence Feghouili dışında bir hücum oyuncusu daha alınması lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben sana sürecin nasil isleyecegini anlatayim. Simdi Feghouli'yi aldik diyelim atiyorum 5-6 Milyon'a.

Sonra ilk Östersunds macinda iyi bir skor ile dönersek bakin takim yeterli diye transferleri yavastan alacaklar. Eh 4 futbolcuya simdiye kadar da bu kadar bonservis ödedigimiz icin orta saha ve bek transferleri icin bütce kücülecek ve istedigimiz kalitede adamlari alamayacagiz. Son olarak De Jong gibi yetersiz bir orta saha oyuncusu ile transferi kapatiriz transfer döneminin sonlarina dogru.

Bakiyorum orta saha isimleri gecmiyor artik hic basinda. Daha gecen hafta Lemina'sindan tut Imbula'sindan tut Vainqueur'üne kadar isimler geciyordu simdi sus pus oldu birden hic bir gelisme de yok.

Her sene olan şeyler bunlar zaten olursa hiç şaşırmam. Dursun'un kapasitesini bile bile kendimi/mizi mi kandırıyoruz anlamadım valla. Bizimle anılan oyuncular uzun yıllardır gördüğüm en mantıklı transfer dönemi ama sonu olmadığından yine temkinli davranmakta fayda var.

Zaten para mevzusu yakında patlar verir dediğin gibi ya yetersiz oyuncu alırlar yada içimizden burayı halledeceğiz gibi haberler çıkar. Şu Belhanda'ya verilen parayı hatırladıkca sinirleniyorum.

feguli nasil bir eleman bilmiyorum ama ben arfa da ayni belahnda gibi sorunlu bir tip
tudor bunlari devre arasi göndermek isteyebilir

.........
60722701307fb001b9046a16ebc63554.jpg

feguli nasil bir eleman bilmiyorum ama ben arfa da ayni belahnda gibi sorunlu bir tip
tudor bunlari devre arasi göndermek isteyebilir

Şu takıma tecrübeli ve aklı başında bir antrenör giderdi. Fener'de gitti fıstık gibi kadronun başına Perreira diye bir kazmayı getirdi, bizde de öyle bir durum olacak gibi.

Sinan, Rodrigues, Yasin ve Eren'i okuduğumda kusasım geldi. Bence Feghouili dışında bir hücum oyuncusu daha alınması lazım.

Abartmayalım renktaş,Eren iyi bir yedek forvet 7-8 gol atar,Yasin ara sıra oynatabileceğin kötü olmayan bir kanat,Sinanda golcü kanat oyuncusu Gomisle beraber oynarsa iş yapacağına eminim hatta,Rodriguesde uçan kaçan bir oyuncu top sürmede kontra atakta iş yapar.Sinanı 3.5'e satıp Arfayı almamızın çok bir anlamı olacağını sanmıyorum,Feghouli şart ama

DEJzgGnV0AIarH1.jpg

bunlarda hep Selcuk'lu resimler paylasiyorlar sanki cok seviliyormus gibi

Yine herşey Belhanda gibi yeterszi bir oyuncuya bağlanan 10 milyona avroya çıkıyor. Bu adama niye böyle bir yatırım yaptılar birde transfer döneminin başında anlamış değilim.

Sneijder'i gönderdin diyelim. Ben Arfa'yı alırdın şimdi birde Feghouli yapardın Belhanda parasına. Sonra Konoplyanka için şartları zorlardır. Orta sahaya da Lemina-Vainquer-Asamoah-İmbula-Kucka vs. 2 tane kaliteli oyuncu alırdın. Gomis ile birlikte ettimi sana 6 transfer, en kötü birde bek alırdın tamamdır. Bunu yapmak bu kadar mı zor.
Yönetimde beyni error vermeyen bir adam olsa şu hamlelerin yüzde 80 i şimdiye biterdi.Kiev adamı elinden çıkarmak için kıvranırken piyasa fiyatının çok üstüne paraları gömdük.Büyük ihtimalle Tudor kaynaklı bir hamle oldu bu malesef

Cenk'in satılıyor olması gelen bonservis ücretinden çok daha büyük bir olay.

İbrahim Seten Bipspor'a bakın demiş. Bildirimi alınca burada paylaşınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt