Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsla yı alsak nasl olur diye düşünürken
Şu arkadaşta aklıma gelmişti ne kadar adını yazamasamda iyi topçu bize gelmez

Sony Z5 Premium

Hep bugünlük bakıyorsunuz. Bugün ligin içinden geçer de biz her yıl 10 adam alırsak bizim içimizden ne geçer bilmiyorum. Riva da yok.

Hayrullah denen sepeti alacağımıza Eray evladımıza şans verelim sonuçta 1 çöp 2 çöpten iyidir

Hep bugünlük bakıyorsunuz. Bugün ligin içinden geçer de biz her yıl 10 adam alırsak bizim içimizden ne geçer bilmiyorum. Riva da yok.

Dediklerinde haklısın ama son 2 sezona baktığımızda ligi 4. ve 6. bitirdik. Bu yıl şampiyon olamazsak daha kötü bir süreç bizi bekleyecek. O yüzden potansiyelli bek değilde direk iş yapacak adam alınmasında sorun görmüyorum. 1+1 sözleşme yapılabilir

Sag bek icin de saklanan isim cikti sonunda;
Hedef Lichtsteiner!!! Kaynak:Berk Ozkaya

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Corchia bebesinden çok daha iyi topçu Lichesteiner ama işte yaşı problem hemde adam Juventustan ayrılmayabilir Bein diyorsa umutlanılabilir ama

Beklerin ve kanatlarin genc olacak.

Tecrübeli adami orta sahaya forvete veya stopere alirsin.

Abi Sivas'ta bi aralar bi sol bek vardı adını unuttum şimdi. O bile 32 yaşında bu kadar fark yaratmıştı. Benim de tercihim her zaman beklere genç elemanlar ama ucuza gelecekse çok iyi olabilir Lich.

Dediklerinde haklısın ama son 2 sezona baktığımızda ligi 4. ve 6. bitirdik. Bu yıl şampiyon olamazsak daha kötü bir süreç bizi bekleyecek. O yüzden potansiyelli bek değilde direk iş yapacak adam alınmasında sorun görmüyorum. 1+1 sözleşme yapılabilir

İş yapacak genç bek de bulunabilir. Potansiyelli olsun demiyorum. Ama 33-34 de olmasın Corchia mesela iyi bir adaydı. Kendini kanıtlamış 26 yaşında bir oyuncu.

taraftar isim pesinde gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt