Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben haftalardır italyan habercileri takip ediyorum juve forumunada baktım birçok kez hiç likşıtaynerin gideceğine dair bir bilgi görmedim.

Iheanacho set for Leicester City medical on Saturday ahead of £29m move

bu ne ya

Hakan keline bak
Sneijder fenerbahçe'ye gelir mi diyo

Ağızlarından sular akıyo adamların

TapaTalK

Şöyle bir durum var. Mesele bir oyuncunun yaşlı olması değil. Mesele takımın yaşlı olması. Takımda sadece Lichtsteiner olsa tamam da Gomis, Muslera,Selçuk da 30 üstü olacak. 27-28 yaşında diğerleri de. 2 sene sonra bunlar para kazandırmadan gidecek ve yine yeniden 50-100 milyon harcayıp takım kur olur.

Ayrıca hani gençleşiyordu takım?

Pepe gelince yaşlı diye bok attınız burda Lichtsteiner gelsin diye ölüyorsunuz

Bazen gerçekten akıl mantık almıyor forumda dönenleri

Bu arada alakası yok ama Menajerlik modunda PES 13'de alınabilecek en iyi sağ bekti, herif ne oynardı be...

Reus - Hummels - Srbonic (Subotic) - Lewandowski ana ligde boşta gözüküyorlardı Dortmund olmadığı için. Juve'yi seçip hemen bunları paket yapardım direk kimse kapmadan. Reus ve Hummels dehşet gelişirlerdi. Lewandowski müthiş vururdu toplara. Subotic fiziken hayvan herifin tekiydi. Ah ne günlerdi... PES 13'ün yeri bende çok başkadır...

Hala oynuyorum renktaşım Pes 13

Lichtsteiner'in çok pahali bi transfer olacağını düşünmüyorum ben o yüzden gelmesi taraftarıyım

Pepe gelince yaşlı diye bok attınız burda Lichtsteiner gelsin diye ölüyorsunuz

Bazen gerçekten akıl mantık almıyor forumda dönenleri
Transfer olsun da çamurdan olsun. İşin komik yanı, 2 gün sonra bunu yapan isimler başkalarını transfer taraftarı olarak etiketliyor.

Sağ sol kenar savunma için 25-26 yaşlarında hazır ve ileride satabileceğimiz oyuncular olsa iyi olur.

a9502c1a644e28f6fedd7f64ca2075d7.jpg

Sneijder yok

Cicinho. O sag bekti ama sanirim.

Takim cok yasli, elimizde simdi firsat var. Günü kurtaracak degil gelecege dair adimlar atmaliyiz biraz da. Ilk 11 oynayacak bir tane bile genc oyuncu yok elimizde su an mesela.

Sag bek kritik bir bölge degil oraya gelecek vaad eden bir genc alabiliriz mesela, bu riske bekte girebilirsin orta saha da giremezsin mesela cok kritik bir pozisyon oldugu icin oraya aldigin adam cuk diye oturmali.

Lichtsteiner 33 yasinda, Ocak da yani bu sezon icinde 34 yasina girecek adam.

Evet ben yanlış hatırlıyormuşum. Sağ bekmiş.
Bu sene de bariz belli ki, transferlere menajerlere bakıyor. Atıyorum sağ bek aradığımızı söylüyoruz, 3-4 tane isim öneriyorlar. Tudor hangisini istiyorsa ona gidiyoruz. Sadece daha kaliteli adamlarla ilgileniyorlar bu sene yumurta kapıya dayandı diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt