Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder yasli gitmeli diyip Gomis ve Lichtsteiner'i almak güzel kafa olur acikcasi.

Ben Lichtsteiner'e karsi degilim, adam kaliteli bir bek. Kendine iyi baktigina da inaniyorum ve düsünüyorum ama Ömer'in yukarida da dedigi gibi takim olarak cok yasliyiz hala.

Hem "genclesecegiz" diyip yasli adamlari almak da tam Dursun denen yalanciya uyacak bir sey olur.

Levent Tüzemen kadar boş konuşan bir tek Gökmen Özdenak var

Dikkkate alınmayacak biri

a9502c1a644e28f6fedd7f64ca2075d7.jpg

Sneijder yok
Selçuk
Tolga
Donk

Midem bulandı

TapaTalK

orta saha transferi lemina, imbula, vain, asamoah degil de basında hic ismi gecmeyen biri olacak. dursun baskan seviyor bu sene sürprizleri.

Tüzemen adammıdır
Bu yıl mama yok anlaşılan

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer olsun da çamurdan olsun. İşin komik yanı, 2 gün sonra bunu yapan isimler başkalarını transfer taraftarı olarak etiketliyor.

+30 adamlar kontenjanımızı çoktan doldurduk biz renktaşım artık genç topçular peşine düşelim tama Lichtsteiner'in 1-2 tık altı olsun ama 4-5 yıl kullanabilelim adamı veya satacağımız zaman para etsin adam

İbrahim Kızıl: Takımın içerisinden ihanete uğradık. Bu takım, kesinlikle ligden düşecek takım değildi. Bu takımı birileri düşürdü.

bunlarda hep ayni yahu, Rize baskani da digerlerini sike ile sucluyor, yani "takimi bk gibi yönettik, Süper lig'e yeniden cikmayi umuyoruz" vs söyleyen yok

Futbolcunun yaşı oluyorsa yorumcunun da başkanın da yaş sınır olması lazım..neden 25 yaşında bir başkanımız olmasın

levent tüzhemen tudoru şimdiden postaladı

sneijderi eleştirirken kendisine her türlü hakaret eden arkadaşların yorumlarını bekliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt