Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte burda insan istemeye istemeye şunu sormak zorunda kalıyor: Göndermeye çalıştıkları adam bugün 33 yaşında Juve'den geliyor olsa ne yaparlardı?
Hiç oraya direk vurmak istemedim zaten anlatmak istediğim tam olarak bu ve bariz belli. Sıkıcı ve kendilerinin farkında olmamaları onlar adına üzücü.

Medya ne kadar iğrenç. Tüm sene Sneijder şöyle Sneijder böyle dediler şimdi kiymete bindirdiler.... aaah ah şunlardan yorumcu oluyorsa kjmlerden neler olur neler

bipsporun dedigi kim?lichtsteiner degil de mi?

a9502c1a644e28f6fedd7f64ca2075d7.jpg

Sneijder yok

Hangi gerizekali yapmis tabloyu. Sag kanat ile sol kanat yanlis tam tersi olacak. Ayrica Umut Gündogan'in takimda kalma ihtimali yok gibi birsey.

orta saha transferi lemina, imbula, vain, asamoah degil de basında hic ismi gecmeyen biri olacak. dursun baskan seviyor bu sene sürprizleri.

Doğru mesela Gomis-Belhanda-Maicon hiçbirisinin basında ismi çıkmamıştı bir anda kap'a bildirdiklerinde şok olmuştum !

Geçin bunları Dursun'un yapabileceği işler değil bunlar

lan bipsporun dedigi kim? boşverin lictstenineri

Pepe gelince yaşlı diye bok attınız burda Lichtsteiner gelsin diye ölüyorsunuz

Bazen gerçekten akıl mantık almıyor forumda dönenleri

Iste Sneijder konusunda hep tutarsizliktan bahsettim simdiye kadar.

Tam anlamiyla dedigim budur. Tutarsiz taraftarimiz.

Dani Alves'i alıyoruz desek yaşlı diyecek adamlar var. Bazı arkadaşlar bir futbolcunun yaşı 30 olunca atletikliği sıfıra iniyor sanıyor. Alves olmasa bu adam sağ bek bankoydu Juventus'ta.

Yıllarca sağ tarafı tek başına götürdü.

1 2 ay önce kulübü sneijder yönetiyor diyenlerin alayı şimdi sneijder çok iyi oyuncu değerli vs diyor..çok ilginç

Juventusta geçen sezon 25 maç oynayan adam begenilmiyor. Yıllardır istikrarlı bir adam lich, alinsa 2 sene iş yapar. Çok güçlü ve defansif yönü kuvvetli hırslı bir oyuncu

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Levent Tüzemen: Belhanda'nın Sneijder gibi bir ustaya ihtiyacı var.

Sneijder bugün net kalacak olsaydı eğer yok yıllık ücreti yok imza parasi, yok ibiza yok bilmemne... nasil dönüyorlar ya :D rüzgar nereye eserse

Doğru mesela Gomis-Belhanda-Maicon hiçbirisinin basında ismi çıkmamıştı bir anda kap'a bildirdiklerinde şok olmuştum !

Geçin bunları Dursun'un yapabileceği işler değil bunlar

belhanda'nın, feghouli'nin, tete'nin ismi hic gecmezken bir anda beinsports anlasmaları duyurdu.

liştayner 33 yaşında ama 100 metreyi maç başına 20 kere gidip geliyor hala

siz ne anlatıyorsunuz birader her şeyi sneijdere yontmaktan yorulmadınız mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt