Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fegouli menajeri geldimi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iste Sneijder konusunda hep tutarsizliktan bahsettim simdiye kadar.

Tam anlamiyla dedigim budur. Tutarsiz taraftarimiz.

Gerçekten öyle burda Sneijder öldü diyen kişiler ile çoğu aynı Lichtsteiner gelsin diye can atanlar

Bekler&Kanatların yaşları çok önemli 3-4 çok üst düzey Lahm-Dani gibi adamlar hariç tüm takımlar beklerini gençlerden kuruyor biz hala 33 yaşında topçu peşindeyiz

yüzdük, eğlendik geldik hala transferde sneijder konuşuluyor yaw

gidiyosa gitsin kalıyosa kalsın kabak tadı verdi iyice

Aspor daki şeref yoksunları bu kadar salya boşalttığına göre (başta hoştemen) bazı şeyleri doğru yapmaya başlamış bizim çapsız...

Levent Tüzemen'in çok futbol bilgisi yoktur ama camia içinde her yere girip çıkan bir tip. Bu kadar sert konuştuğuna göre Wes konusunda sadece taraftar değil, camianın önemli isimlerinin de tepkisi var demektir.

Bu sene ya başarılı olunacak ya olunacak. Hem de öyle tökezleme filan yaşamadan. Yoksa buna vesile olanları öttürecekler gibi.

a9502c1a644e28f6fedd7f64ca2075d7.jpg

Sneijder yok

Bu ne yav

Stoperler : Maicon hariç kimse güven vermiyor.
Bekler : Linnes yedek olarak kalabilir gerisi çöp.
Orta Saha : Leş.
Kanatlar : Rodrigues hariç güven vermiyor ki Garry'de bizde şu haliyle ancak yedek olur.
Forvetler : Sadece Gomis iyi.
Kaleciler: Muslera'yı zaten konuşmuyorum. Eray'ı görünce kalbime ağrılar girdi.

Bu kadronun şampiyon olması futbola hakaret olur.

Lichtsteiner çok sağlam adam. Defans ofans dengesi bu kadar sağlam bek az bulunur.

neyse ben dus almaya gircem
bugün yine cok sicak bir dostland günü gecirdik
son isteginiz varsa söyleyin gencler

belhanda'nın, feghouli'nin, tete'nin ismi hic gecmezken bir anda beinsports anlasmaları duyurdu.

Belhanda gelmeden önce en az 1561516 kere sözleşme imzaladık basına göre

Şimdi de Feghouli aynı yolda gidiyor maşallah hergün ya menajeri geliyor ya takımıyla anlaşmış oluyoruz filan

Tete zaten Lyon'a gitti

Gerçekten öyle burda Sneijder öldü diyen kişiler ile çoğu aynı Lichtsteiner gelsin diye can atanlar

Bekler&Kanatların yaşları çok önemli 3-4 çok üst düzey Lahm-Dani gibi adamlar hariç tüm takımlar beklerini gençlerden kuruyor biz hala 33 yaşında topçu peşindeyiz

Aslinda yasa pek takilmam ben ama ben artik 1-2 sene oynayan futbolcu istemiyorum. Uzun vaadeli transferler yapalim diyorum. Aldik mi tam olsun yani.

Yillardir hep sag bek ariyoruz, bir defa paraya kiyip adam gibi birini alalim yillarca bizde oynasin. Lichtsteiner gelecek 2 sene sonra yine yeni birisini arayacagiz.

Sneijder en az 1 sene daha oynardı
Melo 2
Tudor reisin yaptığı tek hata

TapaTalK

Levent Tüzemen'in çok futbol bilgisi yoktur ama camia içinde her yere girip çıkan bir tip. Bu kadar sert konuştuğuna göre Wes konusunda sadece taraftar değil, camianın önemli isimlerinin de tepkisi var demektir.

Bu sene ya başarılı olunacak ya olunacak. Hem de öyle tökezleme filan yaşamadan. Yoksa buna vesile olanları öttürecekler gibi.
Ne dedi levent

Alnitak Alnilam Mintaka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt