Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Beşiktaşlıların sesin ne kadar çok çıkmaya başladı öyle! Sizin bu ligde söz hakkınız yok arkadaşlar biz kötüysek varsınız biz iyiysek hiçbir zaman yoksunuz.Bunu buraya Gökhan Dinç'in konuşmalarına istinaden yazmak zorunda kaldım artık

Sneijderin kulube transfer ettıgı oyuncunun maasa bak keske onun maasından düsülse bu tutar
Başkan adam son dakika rica üzerine geldi. 2 ay diarra peşinde koşan dursun çapsızı neden transfer yapamadı. Neden 4 milyon euro artı 2 milyon maas ile tolga transfer edildi. Lütfen ?

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mephobia şerefsizi fener bu sabah görüştü diyor ben arfa ile bunlar alırsa kafayı yerim büyük ihtimal sallıyor bence ama

Reçete:
Sebastian Corchia(Paraya kıyıp alalım)
Kieran Gibbs(Arsenalde 3.sol bek uygun maliyete bitiririz)
William Vainqueur(Underrated bir arkadaş almaktan sakınca yok)
Mario Lemina(Kiralık)
Sofian Feghouli(Öndeki yaratıcılık için şart)

mahmut uslu ben arfa gelse nerde oynatıcaz falan dedı 2 gun once gecınız

mephobia şerefsizi fener bu sabah görüştü diyor ben arfa ile bunlar alırsa kafayı yerim büyük ihtimal sallıyor bence ama
Biz Sneijder'i tutup, sag tarafa Feghouli, orta saha icin de Imbula gibi birini alsak, Ben Arfa'yi da Fener alabilir o zaman. Benim icin no problemo.

Bizde Sneijder var kovuyoruz
Belhanda var yer bulamıyoruz
Ben Arfa'yı alıyoruz
Arap yağı bol buldumu şeyine sürermiş..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben Arfa'yı Fener alabilir ki en çok onların ihtiyacı var. Hem bonservissiz olması zaten arayıp bulamadıkları şey biri 3 veriyorsa 5 verip yine alırlar ben şaşırmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt