Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lille, Roma kulübüyle yaptığı görüşmede Ezequiel Ponce'u satın alma opsiyonuyla beraber kiralama konusunda anlaştı. (via @DiMarzio)

Bielsa genc oyuncu almaya devam ediyor

28021.jpg

mevcut kadroya gel. berbat la.
İlk 6 dışında kalırız. Bu takım Hedefi orta sıralar olarak belirlemiş olsak ilk 4e girebilir belki ama daha çok transfer gerekli çook ?

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sevilla Jordan Amavi icin 8m odemis

Monchi gitti ama adamlar iyi oyuncu almaya devam ediyor

@serdarsaridag

5-) Yönetimin kafasındaki isimler gelirse, bu oturmuş kadroyla BJK yeni sezonun açık ara tek favorisi.

2 transfer yapacaklarmış ama bunların muhabiri de tiner çekiyo.nasıl bi özguvendir bu?hakemlerin GS yı resmen dogradıgı,GSyın en az 12 penaltısıının verilmedigi bi sezonda..yine hakemlerce inanılmaz desteklenip basakşehirin önunde zar zor sampiyon olanlar mı elini kolunu sallayarak sampiyon olacakmış?

Feghouli-Konoplyanka-BenArfa üçlüsünden ikisi gelmeli Wes'in boşluğunu ancak öyle dodururuz

Abi yıl oldu 2017 hala "adı sır gibi saklanan" kalıbıyla habercilik yapılıyor bu ülkede..2000-2002 gibi bir heyecanla bütün yaz her sabah bütün spor gazetelerini alırdım o zaman cok kullanılırdı bu tabir..Batistuta ve adı sır gibi saklanan defans Galatasaray'da gibi..

Son düzenleme:
@serdarsaridag

5-) Yönetimin kafasındaki isimler gelirse, bu oturmuş kadroyla BJK yeni sezonun açık ara tek favorisi.

2 transfer yapacaklarmış ama bunların muhabiri de tiner çekiyo.nasıl bi özguvendir bu?hakemlerin GS yı resmen dogradıgı,GSyın en az 12 penaltısıının verilmedigi bi sezonda..yine hakemlerce inanılmaz desteklenip basakşehirin önunde zar zor sampiyon olanlar mı elini kolunu sallayarak sampiyon olacakmış?
Sergi bunları ne oku ne dinle. Bunlara göre bjk barça ve real seviyesinde. 2 sene şampiyon oldular kendilerini şuan premier lig takımı gibi görüyorlar çaycısından başkanına

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abi yıl oldu 2017 hala "adı sır gibi saklanan" kalıbıyla habercilik yapılıyor bu ülkede..2000-2002 gibi bir heyecanla bütün yaz her sabah bütün spor gazetelerini alırdım o zaman cok kullanılırdı bu tabir..

2002 yazında çogu kez fatih terim gelsin diyodum,mal bi çocuk oldugumdan.ne bilyim fatih terimli o sezon kötü olacak...3.sınıfa başlayacagım dönemdi.gazetede balic resmini görmüştüm.sarr haberi yine...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt