Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son düzenleme:
Bizim yetenekli 5-6 genci aynı anda takımda tutmamız bu çocuklara yazık etmemiz demek. Bunun yerine 1-2'sini tutup geri kalnını kiraya verelim ki oynasınlar. Bulabilirsek Süper Lig'de bir takıma verelim. Olmuyorsa PTT denenebilir. Mesela Ümraniyespor olabilir. Gidip görüşmek lazım. İstanbul takımı olduğu için çocuklar hep gözümüzün önünde olur. Gerekirse doktorlarımız, fizyoterapistimiz v. de bu çocukları rahatlıkla takip eder. Orası da olmuyorsa bir alt ligde Sancaktepe var. O da olabilir..
Hollanda ligine ucretsiz kiralasak daha iyi

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aklıma hala tolganın musleranın kurtardıgı penaltı sonrası gelen kornerde sacma sapan elledigi el ile yedigimiz penaltı ve rize deki son dakikalar da hiç gerek olmayan yaptıgı faulle yedigimiz golü hatırlayınca hala deliriyorum

selcuk-tolga dan daha iyi oldukları kesinde, aman aman ortasahaları yok.

venkör-lemina yı alırsak en ii merkez bizde olur.

Haklısın renktaş ben de onu diyorum da hani alamıyoruz şu zamana kadar ilgilendigimiz orta sahalardan 1 tanesinde olumşu gelişme olmadı güzel isimler söylendi bunlardan 1 2 tanesi ni alamayıp sonra sacma sapan 2 orta saha alınırsa o zaman büyük olay olur tepki olur

Yerli oyuncu transferine yedek kaleci dışında karsiyim, gelecek vadeden iyi bi yerli bulurlarsa o olabilir sadece. Onun dışında yerli oyuncu almak zaten zor, satmak daha da zor yeni tariklar görmek istemiyorum.. eldeki yerlileri ve gençleri kullanabiliriz

Haklısın renktaş ben de onu diyorum da hani alamıyoruz şu zamana kadar ilgilendigimiz orta sahalardan 1 tanesinde olumşu gelişme olmadı güzel isimler söylendi bunlardan 1 2 tanesi ni alamayıp sonra sacma sapan 2 orta saha alınırsa o zaman büyük olay olur tepki olur

tudor başarılı olmak istiyorsa merkeze mecbur kaliteli iki adam monte etmeli. bir tane gelirde, diğeri muamma.

Abi yerli deme tüğlerim diken diken oluyo alması bi dert satması ayrı bi dert tribi çok ayrı bi dert

Aklıma hala tolganın musleranın kurtardıgı penaltı sonrası gelen kornerde sacma sapan elledigi el ile yedigimiz penaltı ve rize deki son dakikalar da hiç gerek olmayan yaptıgı faulle yedigimiz golü hatırlayınca hala deliriyorum
Musleranin yüz ifadesi çok komikti ?

Genç Türk futbolcusundan birsey olmaz. Çok bel baglamayin onlara.

Rıdvan Dilmen: Şenol Güneş de biliyor Atatürk Havalimanı'na Şampiyonlar Ligi kupası inmez.O kulvarda en büyük başarı G.Saray'ın yarı finali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt