Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Carole bi aralar defansif açıdan en güçlü adamımız idi. Sonra herif sıçtı bıraktı ortalığa. O dönem para ediyorken iteleyecektik. Her zaman söylüyorum. Piyasa yapan adamını satacaksın...
Fiziki yetersizlik fazla kilo bu yıl umutluyum kendisinden

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Carole bi aralar defansif açıdan en güçlü adamımız idi. Sonra herif sıçtı bıraktı ortalığa. O dönem para ediyorken iteleyecektik. Her zaman söylüyorum. Piyasa yapan adamını satacaksın...

Şu youtube videolarını filan izleyip talip olsa keşke 1*2 klüp hani ciddi şekilde fransa'dan filan haberler geliyordu inşallah hala elimizden çıkarabiliriz bu adamları

transfer işine orta sahadan başlanır. Bu oyuncular takımın belkemiği. şimdiye kadar alınmamışsa, ya hiç alınmaz ya da çöpler gelir. Nasıl takıma adapte olacak o adam? Hele ki takımın geneli kondisyon yüklemişken. Bence orta saha gelmez. Selçuk Tolgaya kalırız

Fiziki yetersizlik fazla kilo bu yıl umutluyum kendisinden

Bence klasik siyahi defansçılarda olduğu gibi konsantrasyon eksikliği ciddi şekilde aklını sahaya veremiyor Carole geçen sene de belki uçup kaçmadı ama o hırsıyla mücadelesiyle önemli işler yaptı o kötü takımda

Bilmiyorum belki yeniden düzelebilir bir nebze ama bunun için hem çok iyi bir hocayla çalışması lazım hem Carole'ün ciddi şekilde aklını başına getirmesi lazım yoksa bundan sonraki durağı yeniden 2. lig olur ...

Carole'un sıkıntısı fiziksel değil mental. Adam bilmiyor ve bu saatten sonra öğrenmesi de çok kolay değil. Nerde duracağını, nasıl pozisyon alacağını kestiremiyor. Üstelik rakip yapacağı şeyi göstere göstere yapsa dahi Carole bunu anlayamıyor. Fener maçı, Başakşehir maçı gibi ilk aklıma gelen maçlardaa bunu görebilirsiniz. Malesef bir oyuncunun fiziği geliştirilebilir de mental olarak belli bir yaştan sorna geliştirilmesi çok kolay değil.

sol bek konusunda aşırı ısrarcı değilim Altınordu'dan Yusuf Acer alınsın oraya formayı kapar bence,sağ bek ve orta saha öncelik olmalı

En problemli bölge sanırım defans değil, orta saha. Sonra defans. Çünkü geçen sezon defans yapalım deyince gol pozisyonu üretemedik, gol pozisyonu üretirken de defans dağıldı. Bunun sebebi hücum hattı ile defans arasındaki bağlantı olabilir gibi geliyor bana. Defanstan hücuma, hücumdan defansa geçiş iyi yapılamıyordu, o zaman aradaki köprüyü kontrol etmek gerekmiyor mu? Kimin gidip kimin kalacağına işin uzmanları karar versin ama kesinlikle orta saha düzeltilmeli bence.

geldiği günden beri sabah akşam Sneijder'i eleştiren kanallar ve yorumculari simdi Sneijder icin videolar, ağıtlar yakıyorlar.. şaka gibi ya.

Sneijder muazzam bir futbolcuydu artık veda zamanı geldi güzel ayrılmak lazım çirkinleşmeden

En problemli bölge sanırım defans değil, orta saha. Sonra defans. Çünkü geçen sezon defans yapalım deyince gol pozisyonu üretemedik, gol pozisyonu üretirken de defans dağıldı. Bunun sebebi hücum hattı ile defans arasındaki bağlantı olabilir gibi geliyor bana. Defanstan hücuma, hücumdan defansa geçiş iyi yapılamıyordu, o zaman aradaki köprüyü kontrol etmek gerekmiyor mu? Kimin gidip kimin kalacağına işin uzmanları karar versin ama kesinlikle orta saha düzeltilmeli bence.

aynen harika açıklamışssın melo gibi hem defansa yardım yapabilecek hemde hızlı hücüma çıkartabilecek bir orta saha lazım bize

bugün Tudor'a komple bir saldırı var durup dururken Menajerler düğmeye basmış td komisyon harekatı yapacaklar sanırım

Imbula-Feghouli-Konoplyanka gibi kalite adamlar gelecekse ben beklerde Carole-Linnes'in oynamasına bile razıyım açıkcası ...

bayern bile evlatlarına yönelmişken , mehmet güveni almamamız ayıp olur

DEMba1zXcAE3Tbf.jpg:large

Bence klasik siyahi defansçılarda olduğu gibi konsantrasyon eksikliği ciddi şekilde aklını sahaya veremiyor Carole geçen sene de belki uçup kaçmadı ama o hırsıyla mücadelesiyle önemli işler yaptı o kötü takımda

Bilmiyorum belki yeniden düzelebilir bir nebze ama bunun için hem çok iyi bir hocayla çalışması lazım hem Carole'ün ciddi şekilde aklını başına getirmesi lazım yoksa bundan sonraki durağı yeniden 2. lig olur ...
Çok iyi biliyorum umut salağı 6 7 tane asistini yedi ilk geldiği yıl
Çok diri ve geçit vermiyordu
Geçen sezon oda çeteye ayak uydurdu
Çalışmadığı belli oluyordu sürekli adale sakatlığı yaşıyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt