Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim Galatasarayin efsanesi Göbekli portakalla birmi, isteyende yok elimizde patladi

ALE-L21 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Terim'i hiç sevmem. Bu kulübe birdaha adımını atmamasını istiyorum. O ayrı konudur.
Ama Efsane midir? Kesinlikle. Kulüp logosundaki o 1 yıldızın birinde direk hakkı var. Efsane laftasını yapıştırmak çok kolay olmuş.
GS efsanesinin kriterleri ne kadar aşağıya düşmüş görmeyeli.

Alex mesela efsanedir GS'lı olsam bile. Gerek saha dışındaki karakteri ve duruşuyla, gerekse oynadığı sürede futboluyla. Bununla birlikte, 7'den yetmişe herkesin saygı duyduğu bir isim olmayı başarmıştır.

Hagi efsanedir, Wesley en fazla kestane olur...

Son düzenleme:
Gidenler

Bruma, Podolski, Sneijder

Gelenler

Gomis, Belhanda

Ofansif anlamda berbat bir transfer dönemi geçiriyoruz

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırdır ya biz Sneijderi Robin van Persielemi karıştırdık? Ne yaptı bu adam bu kulübe? Antremana ve maçlara çıkmayarak kulübümü soydu bu adam? Bu nasıl vefasızlıktır. Sneijderden bahsediyoruz sonuçta. Taraftarın getirdiği Tudor ilk senesinde taraftarın sevgilisini göndererek haddsizlik yapmıştır. Bunun bedeli ağır olacak. Olan yeni transferlere olacak neticede.

Fotografa göre göbek ve bir insanın vücüdunu değerlendirmek aptallık değilde nedir arkadaşlar? Dün idmana çıkmış ve gayet fit.
Wesley'i Tudor göndermedi ki..YÖnetim ya da Tudor sonrası gelecek Terim istedi büyük ihtimal..Tudor yem gibi duruyor..

boyle aptalca olayların kulübün marka degerini ne kadar zedelediginin farkında bile degiller. Sneijder bir dünya yıldızıdır Galatasaray'dan nefret ettirmek kadar aptalca birşey olamaz, ilerideki transferleri bile etkileyecektir bu. 50 yasına geldiginde bile dünya medyasında röportajları olacak, gecmisini anlatacak bir adamdan bahsediyoruz. Bu is boyle olmamalıydı. Yediniz bitirdiniz kulübü hem maddi hem manevi. Rulo yapıp bi tarafınıza sokun riva arazisinden gelecek parayı da , daha iyi kullanamazsınız cunku.

Gelde bunu 18 yaşındaki gençlere anlat. Ahkam kesip duruyorlar aptalca.

fatih terimle sneijder ne alaka ya
kafanmı güzel arkadaşım

bide maç maç örnek vermiş. fatih terimde sana 6 şampiyonluk vermiş 10 tane lig sampiyonluguna bedel avrupa kupası kazandırmış.

futbolcuyla teknik direktör kıyaslanır mı.

Son düzenleme:
Wesley tudor yokkende gönderilmeye çalışılmadi mi zaten? Geçen sezon falan hatirliyorum ben yok MLS yok bilmemne falan.

Sözleşmesi devam eden bi adamın numarasını almak nasıl bir seviyesizliktir. Kap açıklamasını bile bekleyemediler yazıklar olsun

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Wesley'i Tudor göndermedi ki..YÖnetim ya da Tudor sonrası gelecek Terim istedi büyük ihtimal..Tudor yem gibi duruyor..

eger Terim seneye gelirse asil küfür showlari o zaman izle . Bizi sat, milli takima git batir oraya krizler cikar, geri dön . Keske bir ihtimal Aysal 2018 aday olsa.

Gecen sene ilk 4'e girmemizi sağlayan Bruma, Podolski ve Sneijder'i kaybettik yerine gelenler ise Goms ve ne verecegi belirsiz bir Belhanda. Hala ortasaha ve bek yok takımda. Rakipler ise cok guzel nokta atısları yapıyor. Cok büyük sıcacağız cok büyük. En güzel günlerimiz bu günler.

Bizim kulübün yapısı bu maalesef..Uefa kadrosundan futbolculara bile aynısı yapıldı zamanında..Wesley yine bunların yanında daha küçük bir olay

Galatasaray'da ne zaman vefa oldu ki? Bülent Korkmaz, Hakan Şükür, Ergün, Hakan Ünsal, Hasan Şaş ve daha nicesi. Hagi'ye bile jübile yapmadı bu takım ulan Hagi be. Kaç senelik kaptan Bülent Korkmaz futbolu bıraktığımı gazetelerden öğrendim demedi mi? Büyüklerim benden daha iyi hatırlar bu olaylar gibi nicesi vardır.

Belhanda daha dikis tutmaz COK NET

Bu 10 olayi cok sacma

Salako dursun yine birseyi beceremedi

Keşke orta yol bulunsaydı:38573:

Ekli dosyalar

• 201458482786.webp
    201458482786.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleme:
saçmalamayın arkadaşlar. Bu sneijder büyü mu yapti size. lafa geldi mi oyuncuya dayalı sistem istemiyoruz ama öldünüz bittiniz sneijder diye.
neymiş efendim 10 numara olmadan belhanda oynayamaz miymis, 1 sene 10 numara boş kalsınmış. demek ki konuşuldu, anlaşıldı ve yollaniyor sneijder. zannedersiniz adam öldü de 1 sezonluguna formasını ölümsüzlestiriyoruz.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşların tepkisi yolların ayrılış şekline zaten. Ayrıldı , gönderildi diyorsun ama ortada resmi hiçbir şey yok. Süreci adam akıllı yönetselerdi, sene sonunda yollar ayrılır açıklamalar yapılır ve güzel bir veda ile gönderilirdi. Kimse de bu kadar tepki göstermezdi.

İnşallah güzel bir veda ile yollar ayrılır.

Gelenler gideni aratacak

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Teşbihte yanlış olmaz.

Hem yalan da değil.
10298_oc291.jpg
En fit olduğu sezonlardan birisinin fotoğrafını atman da talihsiz olmuş açıkçası.

Burada değişik çıkmış anlık olarak forma şeklinden mi dersin ama o sezon göbeği falan yoktu Prandelli dönemi hepsi fitti.

sent via GSC

Terim'i hiç sevmem. Bu kulübe birdaha adımını atmamasını istiyorum. O ayrı konudur.
Ama Efsane midir? Kesinlikle. Kulüp logosundaki o 1 yıldızın birinde direk hakkı var. Efsane laftasını yapıştırmak çok kolay olmuş.

Alex mesela efsanedir GS'lı olsam bile. Gerek saha dışındaki karakteri ve duruşuyla, gerekse oynadığı sürede futboluyla. Bununla birlikte, 7'den yetmişe herkesin saygı duyduğu bir isim olmayı başarmıştır.

Sensin lan kestane. Çok mu acıttı volkanınızı.

Yapma Onur kestane mi? Kendini bu duruma düşürme.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt