Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elbette bir oyuncu kulüpten büyük değildir. Ama Sneijderi göndermeye çalışanların hepsinden büyük bu adam, hepsindan daha fazla emeği var.

Şu çok net. Taraftarın sevdiği oyuncuyu gönderip yerine aldığınız oyuncuların hiç biri tutmadı.. Tarihten beri bu böle. Var mı tutan ? Yok.

Bir süreç bu kadar kötü yönetilemez. Sneijder fanlığını bırakıp objektif sölüyorum bakın. Madem göndermek istiyorsun hoca bozuntusu almış böle bi karar bunu söleyebilirsin yok haftaya görüşecez yok 2.görüşme başka zaman ortak yol bulacaz gibi laflarla sen nereye varacaksın ? Daha adam gitmeden 10 numarayı Belhandaya vermek açık sölüyüm Belhandayı taraftarın önüne atmak.

Olacakları söleyim size. Wesley gider. Dursun batmaya devam ediyor Mayıs ayında boğulmadan son hamle olarak Tudoru götürür yerine birini getirmeye çalışır. Takımın alacakları sonuçlara bağlı olarakta muhtemelen Tudor OCAK ayını göremez.. Taraftar her puan kaybında "Dursun-Tudor istifa" sözlerine devam eder. Sneijder tezahüratları devam eder. Gelelim işin daha kötü yanına. Eğer olurda Belhanda uyum sorunu çekip biraz sönük kalırsa istifa sözlerinin yayıldığı maçta Belhanda topu her ayağına aldığında ıslıklanır. Gitti 8 milyon euro..

Dursun da transfer yaptim sanmasin 3 adamla..gidenlerin yeri daha dolmadi bile..kanat adamimiz yok hala gecen sene sorunlu olan orta saha ve defansin lesligi ortada.

8c9072be0470d60ac61be661820d81b2.jpg

Belhanda'nın son 4 senede yaptığı toplam asist 15. Tudor gerçekten Belhanda'nın kıçını kurtaracağını zannediyor sanırım. Bi daha da galatasaray ayarında bir takım göremez hayatında kendi kendini hallediyor resmen. Burada koşu falan diyen arkadaşlara gülüyorum, bu zaten Türkiye'de ki zibilyon tane antrenörün yaptığı şey. Herkes koşsun, tempolu takım, fizik güç, önde baskı, oyuncu kulüpten büyük değildir bilmem ne. Türkiye'de 50 senedir sürekli kulüp değiştiren yetersiz yerli antrenörlere sorun hala zaten aynı şeyi derler ama hala daha bu sebepten bir bok olamadıklarının farkına varamıyorlar. Fatih Terim çıkıyor Schalke maçından sonra biz koşmaz denilen, defansa yardım etmez denilen oyuncuları koşturursak, defansa yardıma getirebilirsek farkı yaratırız diyor, bak ne güzel cümle. Zaten o yüzden ülkeden 1 tane Fatih Terim çıktı. Öbür yandan amele istiyor ki koşan oyuncu alsın ona ofansif skill ekle, öyle bir dünya yok. Belhanda son 4 senede 15 asist yapmış zaten bu adamdan ne bekliyorsun tam olarak? Eline şimdi hayvan gibi kadro veriliyor Tudor'un, artı rakipler transfer yapamıyor doğru dürüst. Bakalım ne yapacak çok merak ediyorum.

Bu arada son olarak, olayların buralara kadar gelmesinde tek suçlunun çapsız, gerizekalı yönetim olduğunu düşünen çok saftır. Kim bilir kapalı kapılar ardında neler yaşadı Tudor'la. Bir teknik adam sebepsiz yere takımda Wesley ve Bruma gibi 2 adamı istemeyecek ve onlarla sorun yaşayacak öyle mi. Bunun olması için gerizekalı olması gerekir. Ne Wesley ne Bruma sütten çıkmış ak kaşık değil/di. Bu bugün belli olmaz, ama yarın öbürgün neler döndüğünü öğrendiğimiz zaman da umarım Wesley aşkınız böyle sıcak kalır...

Bu konudaki son postumdur bu arada. Wesley mevzusu bitene kadar yazmamak en iyisi. Acınızla baş başa kalın birazcık.
bu yazdıklarını anlayabilmeleri için herhangi bir sporla ilgili takımda bir kaç yıl geçirmeleri gerekir insanların.

sneijdere kapıyı gösterir gibi numarasını başka adama vermek terbiyesizlikten başka birşey değildir.Tudor belki kendince haklı olabilir dinamik çok koşan başarıya aç agresif takım kurmak istiyor olabilir ama takımda sneijder varsa ve selçuk tolga benzeri leş adamlar büyük para alırken bu şekilde bir dünya yıldızını göndermek rezaleten başka birşey değil.

Tudor bey futbolcu'ya dayali duzeni bitirme ayagina 25 milyon Galatasaray taraftarini karsisina aliyo sneijder'i yolluyo. O delikanli adam yurekliyse selcuk'u yollasin bakalim. Yok oyle hocaya yalakalikla takimda kalmak. Tudor kariyerinin basinda bu tavirlari ustleniyosa ondan da bi halt olmaz.

Futbolcuya dayalı düzeni değil kendisine karşı çıkanları yolluyor ama sonu selçuk yüzünden olacak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sneijderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

5 milyonluk Maas bütcesi açildimi?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Bu konu acayip uzadı lig bitiminde tatilden önce görüşüp olumlu olumsuz bir karar alınmalıydı..Dursun'u nerden tutsan elinde kalıyor

@ManuLonjon
Non, c 'est vrai. Mais ce n'est pas fait...

Manu ekledi,
Şakiiir ağa @Botokslu_1

@ManuLonjon manu feghouli-galatasaray c'est du concret ou juste du mito ?

feghouli işi ciddiymiş ama henüz bitmemiş....bitsin artıkkkk

Herkes az çok izliyor maçları. Çıkıp sorun bakalım 10 umaralı formayı Hagi ile beraber en çok kime yakıştırırlar? Taraftar böyle adamlarla bağ kuruyorsa boşuna değildir. Siz burada yanlan yanlış bilgiler, fotoğraflar koysanız da değişmeyecek. Sneijder efsane olmuştur bile.

Belhanda'nın son 4 senede yaptığı toplam asist 15. Tudor gerçekten Belhanda'nın kıçını kurtaracağını zannediyor sanırım. Bi daha da galatasaray ayarında bir takım göremez hayatında kendi kendini hallediyor resmen. Burada koşu falan diyen arkadaşlara gülüyorum, bu zaten Türkiye'de ki zibilyon tane antrenörün yaptığı şey. Herkes koşsun, tempolu takım, fizik güç, önde baskı, oyuncu kulüpten büyük değildir bilmem ne. Türkiye'de 50 senedir sürekli kulüp değiştiren yetersiz yerli antrenörlere sorun hala zaten aynı şeyi derler ama hala daha bu sebepten bir bok olamadıklarının farkına varamıyorlar. Fatih Terim çıkıyor Schalke maçından sonra biz koşmaz denilen, defansa yardım etmez denilen oyuncuları koşturursak, defansa yardıma getirebilirsek farkı yaratırız diyor, bak ne güzel cümle. Zaten o yüzden ülkeden 1 tane Fatih Terim çıktı. Öbür yandan amele istiyor ki koşan oyuncu alsın ona ofansif skill ekle, öyle bir dünya yok. Belhanda son 4 senede 15 asist yapmış zaten bu adamdan ne bekliyorsun tam olarak? Eline şimdi hayvan gibi kadro veriliyor Tudor'un, artı rakipler transfer yapamıyor doğru dürüst. Bakalım ne yapacak çok merak ediyorum.

Feci sacma

Herkes az çok izliyor maçları. Çıkıp sorun bakalım 10 umaralı formayı Hagi ile beraber en çok kime yakıştırırlar? Taraftar böyle adamlarla bağ kuruyorsa boşuna değildir. Siz burada yanlan yanlış bilgiler, fotoğraflar koysanız da değişmeyecek. Sneijder efsane olmuştur bile.
Ben kimseye yakıştıramıyorum hala 1999 2000 zamanlarını özlüyorum..Hagi'nin yanına hiç bir adamı yazmam..

Fazla amino asit takviyesi şirazeyi kaydırabilir elbette.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt