Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijderin yerine sadece feghouli yetmez konopda alınmalı

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

her iddaasina girerim : Atiyorum Sneijder pazar günü yollanirsa ayni gün en gec iki üc gün sonra Nando ile sözlesme uzatilir, Taraftari sakinlestirmek icin . Dursun bu yag cekmeyi bilir. Ama bu sefer tutmaz

Hazır mıyız?

DENmgQrW0AAvsai.jpg:large

Ünal Aysal : Taraftardaki ümidi yeniden yaratmak lazım. Yönetimin yapması gereken şey, şu an uygulanan stratejinin tam tersini uygulamak.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hahahhhahahahha Sneijder come to fener nedir lan Hahahahhaha

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Bülent Timurlenk‏ @timblnt 24 sn.

Futbol sadece koşu msf, istatistik değil. Ruhu, morali varSneijder, BJK veya FB'ye giderse -ki ihtiyaçları var- GS sezonu Eylül'de kapatır.

DENmRbCXUAEGoYs.jpg:large

Bunları görmüş adamı soktuğumuz durumdan memnun olanlarla aynı takımı tutmaktan utanıyorum. Ama ben doğru yoldayım. Belkide adamı son dünya kupasından ettik bu hamleyle.

sneijder'in bu kulübe verdiği ile hagi'nin verdiği kıyaslanamaz. Bugün bu fotonun yapılma ve bunu beğenenlerin olmasının tek sebebi sneijder'in bize gelmeden önce top class bir yıldız olmasıdır. hagi ile de tek ortak noktası budur.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Sneijder tr'den başka takıma gitmez rahat olun,diğer takımların düşük vizyonlu olduğunu biliyor İtalya'da takım zorlar biraz dünya kupası muhabbetinden dolayı,olmazsa Mls'e gider

Fb değil de Başak alabilir..Adamlar baya bir sinsi pusuda bekliyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt