Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hani ne oldu tüm fenerliler bizim kötülüğümüzü istedikleri için hep bir ağızdan Sneijder'i savunuyordu. Adamlar serbest kaldığı ilk dakika irtibata geçerler Sneijder ile, çünkü ligdeki her takımı şampiyon yapabilecek kalitede.

bir tek terimciler anlamaz bunu

DDe3QgvXoAEp2wb.jpg

Bu fotoğraf 29 Haziran'a aitmiş.

Twitter

uefaya sadece liste bildirilir bu numara muhabbeti timsah olmasın

ya bizim taraftarda anormal.biri sneijderden hagiyi kıyaslar biri sneijderi reziller zaten sanki kulup çok mukemmel durumdada bunlardan uğrasıyoruz.

Belkide Sneijder Belhandaya jest yapti al 10 senin olsun zaten Östersunds maçindada yokum geri döndügümde 14ü alirim yavrimmmmm demistir

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Fenerliler yüzsüzlükte çığır açtılar yuhh lan neler oluyo

Benim midem bulandı yazdıkları mesajlara

sneijder gitmeliydi ama daha sözleşmesi feshedilmeden ve durum belirsizken 10 numaranın Belhandaya verilmesi çok yanlış. bu adam şimdi ben gitmiyorum derse ne olacak. 5 milyon euroyu hertürlü vermek zorunda kalacağız.

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yanlış anlama ama daha dün gelen Tudor'a fazla kapılman biraz Sneijder karşıtlığına eviriyor seni. Tamam Hagi ile kyaslanmaz da adamın yaptıkları az buz değil. 10 numaralar içinde 100 yıllık tarihimizde Metin Oktay ve Hagi'nin hemen altına yazılır şu anda Wesley. Bu fotoğrafta yanlış bir durum yok. Hele de bizim nesil için.

renkdaş peki biri bir foto yapsa. hagi bir tarafta, lincoln bir tarafta. demez miyiz hayırdır kardeş hagi ile lincoln ne alaka. Lincoln'un ismini hagi ile ayni cümle içinde anamazsın diye. Bu da benim için benzer bir foto.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
performans olarak bakmamak lazim işte renktas
Sevilen 2 oyuncu güzel bir kare olarak bakmak lazım
Çok sert düşünmemek gerek

akşam kaç numaralı forma ile çıkacak bakalım belhanda

Bu takıma ezik ezik diyorlar ya vallaha çok haklılar.. Rezil rüsva herifler. Fomra da giydirmişler :asd22:

DENjeZZXoAAiC6C.jpg:large

Sneijder gayet de gidebilir fenere profesyonel adam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aziz yıllık 6 falan verebilirse gider Sino. Çünkü kendisi paragöz biri

bu uefa neyi bekliyor, kadrolari aciklasinlar

Yanlış anlama ama daha dün gelen Tudor'a fazla kapılman biraz Sneijder karşıtlığına eviriyor seni. Tamam Hagi ile kyaslanmaz da adamın yaptıkları az buz değil. 10 numaralar içinde 100 yıllık tarihimizde Metin Oktay ve Hagi'nin hemen altına yazılır şu anda Wesley. Bu fotoğrafta yanlış bir durum yok. Hele de bizim nesil için.

Hagiyle falan bir tutamam kendisini hem basari hem liderlik hem performans acisindan.
Sneijder karsiti da degilim tabi ki ama Sneijdercilik karsitiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt