Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Igora da dursuna da aşığım

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bundan sonra herşey takımın ve Tudor' un elinde. Mücadele eden, kazanan bir takım oluşturursa, iyi futbol oynatıp, puanları toplar, Avrupa' da ilerlemeyi başarırsa Sneijder' in adı çok da anılmaz ama başarısız olursa, her kötü sonuçta görünen o ki Sneijder tepkilerine maruz kalacak.

Sneijder' i gönderdi diye Tudor başarısız olsun isteyen yoktur sanırım aramızda. Umarım her şey Galatasaray için güzel olur önümüzdeki yıllarda ama şu orta saha ve bek transferlerini bir an evvel halledelim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Işte bu ikiyüzlülük tür sneijderciler eminim tudor ve belhanda başarısız olmasını istiyorlar içten içe çünkü aksi takdirde haksız olduklari çıkacak ortaya

ALE-L21 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir transfer gelismesi olsun artik yaw, icimiz disimiz sneijder oldu

acaba belhanda daha yararli olurmu bize.
adam daha ilk resmi macina cikmadan öyle bi baski altinda olacak ki.
hic bir sucu yok, bence önyargisiz olan taraftarlar gidip ilk resmi macta
arkasinda durdugunu gösterir ve destekler kendini.
neyse.

Feg'de olumsuzluk olursa ya ingiliz medyais öğrenir ilk yada beinsports

O yuzden simdilik sıkıntı yok

Belhanda'nın suçu niye yok ki gitmeyen bi oyuncunun numarasını almak bariz puştluk gayette var.

Özge Fırat #WS10‏ @ozgfrt1010 30 dk.30 dakika önceDaha fazla

Gitme dur daha şimdiden deliler gibi özledim
1f622.png
1f622.png
1f622.png
@sneijder101010
DENrGzFXgAAcVXU.jpg

Bilmiyorum sergen kafam çok karışık

kafa karışacak bi durum yok.twitterda her an takip ediyorum feghouli olayını.az biraz çevirseydin o adamın yazdıklarını bilet olayını yalanladıgını anlardın.o 25.0000 takipçili hesabın haberinde de westhamm taraftarlarının feghouliye olan aşkı var.gitmesin diye aglamaları..

Üc dört ergen cok seviyor diye sneijderin triplerini cekemez bu kulüp futbolcuysan futbolculugunu bileceksin hocana saygisizlik yapmayacaksin isine bakacaksin yoksa adami boyle ortada birakirlar simdi alanda cikmaz bunu basaksehir belki onlarda sonradan gorme gibi zaten iskartaya cikmis butun defolu urunleri topluyorlar

Belhanda'nın suçu niye yok ki gitmeyen bi oyuncunun numarasını almak bariz puştluk gayette var.

Yunus adama bu nuamra boş artık sen gyeceksin dedilerse adam ne yapsın. Sneijder'e yapılan terbiyesizliğin sorumlusu yönetim ve hoca. Bu eleman Sneijder ile oynamayı kesinlikle isterdi. Kim istemez ki zaten?

O kaynak da gitmiyor demiyor, kalmak istiyor feghuli diyor. Gelmeyebilr de ama olumsuz bakmayın zaten ortam sıkıntı. Bein anlaştı diyorsa vardır bildiği de yalanda olsa zaman geçer işte. Ya nefret ettim bu yönetimden zaten futbol zevkimin içine ettiler .

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kalmak istiyor olayı da westahm taraftarının uydurması ve feghouli kalsın diye ugrasmaları.westhamlondon bloguna ait bi haber...gece gunduz takip ediyorum.

10numarayi kime verirsen ver kabul eder hicbir oyuncuda ben artık 10giyiyorum hadi eyv. Demez
Kulüp ona bunu verdi sneijder'in zaten gidecegi haftalardır belli
Hergun birileri suçlu oluyor adamin gidişinde :D

olumlu olumsuz ne haber olursa ben taşıycam,siz ugrasmayın.kafa da yormayın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt