Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, Eliseu'nun transferi için devreye girdi [O Jogo]
Nasıl adamdır tanıyan eden var mı

Karavaev: "Dick Advocaat aniden beni kesti, Fenerbahçe beni neden gönderdi anlamadım"
:asd22:

Sparta Prag, Semih Kaya için Galatasaray'a 2.5 milyon euro teklif etti. Galatasaray Semih'i satmaya sıcak bakıyor. (Gama Spor)
Ooooooooyeah

Semih'in instagram hesabına çökün?
4f9ace8d392ef8d5a3ef20e976ded64e.jpg

Kenny Tete, 3 milyon€'ya Lyon'a transfer oldu. Gelecek hafta resmileşmesi bekleniyor.(Lequipe)

Bizimkiler 2.kanat transferi volkan sen olarak yaparlarsa şaşırmam

Fenerbahçe, Volkan Şen'in sözleşmesinin, oyuncunun ödeyeceği 1 milyon euro karşılığında karşılıklı feshedildiğini açıkladı

Semih'e geçen haftalarda ağır küfürler ve beddualar edilmişti. Bunlara alındıysa gitmek isteyebilir ve bu da transferi kolaylaştırabilir açıkçası.

Baktim da Sparta prag tarihi boyunca sadece 2 (IKI !!!) tane oyuncuya 2,5 Milyon üstü para ödemis. Birisi 2,7 birisi 2,9 Milyon €.

Semih'e 2,5 veren adam net gerizekalidir hatta bu dünyada diger yasayan varliklarin oksijenini bosa tüketiyordur. Bana pek inandirici gelmedi bir stopere o kadar para verecekleri

Ulan Volkan bir de 1milyon€ vermiş :D

Baktim da Sparta prag tarihi boyunca sadece 2 (IKI !!!) tane oyuncuya 2,5 Milyon üstü para ödemis. Birisi 2,7 birisi 2,9 Milyon €.

Semih'e 2,5 veren adam net gerizekalidir hatta bu dünyada diger yasayan varliklarin oksijenini bosa tüketiyordur. Bana pek inandirici gelmedi bir stopere o kadar para verecekleri
semih tarihe geçecek yani :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt