Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mariano süper olur. Geçtiğimiz transfer nöbetlerinde neden düşünmeyiz diye veryansın etmiştim, demek ki düşünmüşüz. Tam bize uygun topçu, hücum yönü tam bam bam bam. Telles'i teknik, oyun kuruyor vs diye bahsediliyordu, Mariano bunun tillahı tam olarak. Defansif olarak gözlemleme şansım olmadı denk geldiğim maçlar itibariyle, zaten bize ofansif yönü kuvvetli bir bek lazım ve kendisi o olmakta. Oldukça hızlı bu arada topla ve topsuz.

mariano haberini kim attı ortaya sevilla neden satsın bu adamı banko 11 adamı sag tarafı komple kullanan harika bir bek

ihtimal dahi vermiyorum ben ama ismi gcen bekler arasında izledigim bildigim tek adam

muazzam olur

3 oluyorrrrrrrrrrrrr Dybalaaaaaaaaaaaaa ::D ::D

mariano haberini kim attı ortaya sevilla neden satsın bu adamı banko 11 adamı sag tarafı komple kullanan harika bir bek

ihtimal dahi vermiyorum ben ama ismi gcen bekler arasında izledigim bildigim tek adam

muazzam olur
Haklısın ama Sevilla bu 32 yaşındaki oyuncudan para kazanıp, muhtemelen daha genci ve daha iyisini bulabilir hemen hemen aynı fiyatlara o yüzden ben makul bir teklif yaparsak kabul görür diye düşünüyorum.

Ahahahahaha ayı efsaneeeeeeee :D :D

Mariano'yu almamız mümkün değil, Sevilla satmaz.

Dybala daha ilk yarıda 3 tane salladı. Biz neden bulamıyoruz böyle topçuları :(

Sağ bek için ismi geçen oyuncuların hepsi kaliteli. Hangisi gelirse gelsin fark yaratır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

herseyi yönetime baglamakta dogru degil.
iyi sekilde ayrilmak varken sonuna kadar paranin pesinde kosan kisiye sormak lazim.
iyilikle ayriliklar olabilir.
tamam elbette parasini isiyecek ama iyide algi olustu.
bunda sadece yönetimin sucu yok.
Aynen adam gitmemek için direniyor, yönetim isterse parasını verir yollar ama adamlar Galatasaray'ın menfaatini düşünüyor bazıları gibi sneijderin cebini degil

ALE-L21 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt