Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Juve 3 yapmış

ajaxlı çocuğa yazık yaw 20 dk kalp masajı iyiye işaret olmasa gerek.... carrie fisherda da öyle olmuştu

Yapma Onur kestane mi? Kendini bu duruma düşürme.

sent via GSC

Haklı çıkıcam diye kendisini gömüyor farkında değil.

Başımızdaki adamlar Galatasaraylı değil. Hatta son dönemlerde Galatasarayda görev yapmış başkan ve yöneticilerin büyük kısmının Galatasaraylılıkla alakası yok. Bu beceriksizlik ve iş bilmezlik sonucu çıkan fiyasko işlerin temel nedenlerinden birinin bu olduğunu düşünüyorum. Fb ve bjk bu konuda bizden üstün. O yüzden bu eziklerle bir türlü arayı tam anlamıyla açamıyoruz.

Sneijderi istemeyebilirsin bu son derece normal. Ama sneijderin durumunu o kadar kötü yönettiler ki çaplarını belli ettiler.
Dursun denen adamın geçen çıktığı programı izliyorum açıklamaları falan tam bir fiyasko.
Bu adam o mevkiye kendisini tatmin etmek için gelmiş. aynen bize gelen diğer başkanlar gibi.. Basketbol ile alakalı açıklamalarını bakıyorum hiç sıkıntı üzüntü yok. Pişmiş kelle gibi sırıtıyor.

İsimlerden bağımsız Sadece Galatasarayın menfeatini düşünerek hareket etmek gerekir.

Son düzenleme:
Abdelhak Nouri'nin kalp ritminde bozukluk yaşandığı, şu anda kalbininin attığı, durumunun stabil olduğu ve uyutulduğu açıklandı.

Muslera; Linnes, Maicon, Ahmet Çalık, Carole; Tolga Ciğerci, Donk; Sinan Gümüş, Belhanda, Garry; Eren

Ajax'tan son açıklama: "Nouri'nin kalbinde ritm bozukluğu var, durumu stabil ve uyutuluyor."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt