Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rheinderby aninda full ceker.

Evet maalesef kulüp üyesi olmadin mi bilet bulma ihtimalin cok düsük, ben de kulüp üyesi degilim. Sagdan soldan arastirip bulmaya calisacagim diger büyük maclarda da oldugu gibi.

Bayern macina zar zor bulmustum gecen sezon mesela.

Evet maalesef kulüp üyesi olmadin mi bilet bulma ihtimalin cok düsük, ben de kulüp üyesi degilim. Sagdan soldan arastirip bulmaya calisacagim diger büyük maclarda da oldugu gibi.

Bayern macina zar zor bulmustum gecen sezon mesela.

kombine fiyatlarina baktim da. Baya pahaliymis ya

Tartismaya söyle son bir nokta koyayim. Selcuk da Donk da birbirinden beter adamlar. Ne Selcuk'a Donk dan iyi demek ne de Donk'a Selcuk dan demek icimden gelmiyor cünkü ikisi de icime sinmiyor.

Donk da Selcuk da defolup gitsinler kurtulalim.
aynen sneijder nasıl defolup gittiyse bu herıflerden de kurtulmamız gerek katılıyorum

O Jogo: Galatasaray inquired about Eliseu. Player wants to renew with Benfica, nothing yet. Eliseu went on vacation with future unresolved.

fener as kadro ile cakma juventusu yenemiyor
ERR2b9.png

Ayının yediği goller ne lan öyle ????????????????????????

Kombinemi aldim. Artik orta saha ve sol bek gelsin carole kamilini izlemek istemiyorum.

abdelhak nouri çok yetenekli bir çoçuktu inş kalıcı hasar veya daha kötü birşey olmaz.

Fenerli birisi dün Twitter da "Nouri dururken niye Ben Arfa'yi istemiyorsunuz" diye bir video paylasmis, bugün de cocuk kalpten rahatsizlandi.

aykut kocaman : "oyuncularımız ilk yarı topun şehvetine ve manyetik alanına bile yenik düşemedi, çünkü herifler topu göstermedi"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt