Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimin aklına gelirdi ki semih'i satacağımız.
bu transferde emeği olan herkesin yüreğine sağlık :hat:

FEGHOULIIIIIIIIIIIIIIIIII

Galatasaray Feghouli'yi bitirdi - Turkfutbol.com
Galatasaray'da sürpriz bir şekilde gündeme gelen West Ham'lı Feghouli'de jet operasyon sona erdi.

Geçtiğimiz hafta Galatasaray ile görüşmelere başlayan Sofiane Feghouli'de sona gelindi.

West Ham United forması giyen 27 yaşındaki kanat oyuncusuyla her konuda anlaşmaya varan Galatasaray, İngiliz ekibiyle de bonservis konusunda anlaşmaya vardı. 4.5 milyon Euro civarında bir bonservis ücretiyle el sıkışıldığı öğrenilirken, oyuncuya da 3 milyon Euro civarı bir yıllık ücret verileceği iddia edildi.

Sofiane Feghouli'nin önümüzdeki hafta resmen açıklanması bekleniyor.

Forma konusuna girmek istemiyordum ama bu formalar ne böyle pijama/atlet gibi?

DEPbaqMXkAAzmZ-.jpg

para yapmak icin herseyi yapar dursun. Bu ne lan simdi

Twitter

Moderatör tarafında düzenlendi:
Semih - Sinan - Cenk'ten gelen para üstüne biraz ilave ile sağ tarafı uzay üssü yapma şansımız var an itibariyle ama yo yo her şey bu kadar kusursuz gidemez, yönetim bu tabloyu da bozmalı.

Mariano önünde Feghouli sanırım Galatasaray tarihinin en iyi sağ tarafı olabilir, yıllardır çektiğimiz Sabri ve türevlerini ancak böyle bir şey tolere edebilir zaten.

In Karma We Trust!!!

Şuraya bak.

Bruma , Sneijder , Podolskiyi çıkar hepsi gidiyo resmen ya.

Sinan , Semih , Sabri , Cenk , De Jong , Cavanda , Balta , Ched , Tarık , Donk

Resmen kafa rahatlığı ya. Gene 5. olacaksak hırslı gençlerle 5.olalım bu nedir arkadaş.

Takım da takıma ters gelen saydığım isimlerden hepsi gitti , bi Yasin , Selçuk , Eren kaldı , umarım onlarda gider.

Ulan elinin altında N'diaye gibi bir adam var sen gidip saçma sapan adamlarla zaman geçiriyorsun. Donk+para ile her türlü alırsın.

Fiyata göre yorum mu olur yapmayin Allah askina

Izlemediginiz adam hakkinda konusmayin,ben izlemedim mesela arao'yu.

FEGHOULIIIIIIIIIIIIIIIIII
Galatasaray Feghouli'yi bitirdi - Turkfutbol.com
Galatasaray'da sürpriz bir şekilde gündeme gelen West Ham'lı Feghouli'de jet operasyon sona erdi.

Geçtiğimiz hafta Galatasaray ile görüşmelere başlayan Sofiane Feghouli'de sona gelindi.

West Ham United forması giyen 27 yaşındaki kanat oyuncusuyla her konuda anlaşmaya varan Galatasaray, İngiliz ekibiyle de bonservis konusunda anlaşmaya vardı. 4.5 milyon Euro civarında bir bonservis ücretiyle el sıkışıldığı öğrenilirken, oyuncuya da 3 milyon Euro civarı bir yıllık ücret verileceği iddia edildi.

Sofiane Feghouli'nin önümüzdeki hafta resmen açıklanması bekleniyor.

cumhuriyet gazetesi muhabiri cumhur abi turkfutbolu paylaştı gecen twitter adresinde.güvenilirler bu sefer galiba.

Ya reis De Jong yerine 24-25'li yaşlarda biri gelse tutmasa hepimiz Leiva'ya tamam derdik de takımın göbeği ve beklere hareketli adam lazım ya.

Leiva iyi hoş ama bizi kesmez şuan. Lass olsa o keserdi belki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt