- 29 Ocak 2011
- 47.647
- 19.512
- 2.898
selçuk neden oynamamış bugün ,reglisi mi varmış?
bu sabah benim yazımı okuduktan sonra kadro dışı bırakma kararı almış tudor :/
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
selçuk neden oynamamış bugün ,reglisi mi varmış?
Çolak'a kim talip olmuş 15 diyorsun. Geçiniz
Dursun iki senedir neler yasatti bize. Dursun burda oldugu müdettce isterse Ronaldo + Mourinho gelse karamsar olurum.,
Kulüp doktoru yener ince :selçuk neden oynamamış bugün ,reglisi mi varmış?
İnandırıcı değil.Sevilla ve valencia görüşüyormuş
Şu transfer bi sonlansın kesinleşsin Çok kişiye sert yapacağım. Beklesinler..Geçen yıl da Çolak gitsin defolsun diyen arkadaşlar vardı "5 kuruş etmiyordu". 10-15 milyon euro fiyat biçiliyor şimdi. Wesley dünya kupası öncesi gittiği takımda şov yaparsa şaşırmayın. O çürük dediğiniz portakal şikecilerindeki rvp dir. Sneijder,Galatasaray ımız için efsanedir ne kadar kötü de oynasa böyle yol ayrımı mallıktır.
tolga cigerci baya iyiydi renktas 90dkÖzeti izledim.Sadece Gary Rodriguez dikkatimi çekti.
Gecen seneki kamptaki Bruma'yi andiriyor.
SM-N7500Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Stoper gereksiz bence Serdar Ahmet Koray neydi o ozan mı yeterliValla kalan tramsferler nasıl olacak bilmiyorum.
Sag bek
Sol bek
Orta Saha x3
Forvet
Sol Kanat
Feghouli
Yedek Kaleci
Stoper
Bana bu mevkilerden bir tanesine gereksiz diyin.Diyemezsiniz orta sahaya 2 değil 3 adam lazim.
Nasil düzelecek bu kadro bilmiyorum.
Terim'in 2011'de geldiginde de yeni takım kurmuştuk.Ama bu kadar da oyucu ihtiyacimiz yoktu.
Ya onun her yeri iyi olsa nolur renkdastolga cigerci baya iyiydi renktas 90dk
İnandırıcı değil.
ahahah ama iyiydi renktas maçta ciddenYa onun her yeri iyi olsa nolur renkdas

Bu Arda Sadi neden herkese sataşıyor, sorunlu bir arkadaş galiba?
Bence cok gerekli.Stoper gereksiz bence Serdar Ahmet Koray neydi o ozan mı yeterli
Mi-4c cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi