Murat Keskin
Kırmızı Üye
- 17 Temmuz 2011
- 2.006
- 338
- 1.493
bence ikinci önlibero olursa şart değil olmalı şart oğlu şart olursa stoper veya forvet şart
En az zaten 13 Oyuncu gidici. 8 Tane gelirse iyi olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence ikinci önlibero olursa şart değil olmalı şart oğlu şart olursa stoper veya forvet şart
şimdi mi dediler
merakla bekliyoruz hepimiz inşallah gelir en az 7 taneEn az zaten 13 Oyuncu gidici. 8 Tane gelirse iyi olur.
Argümanlarla karşılık verdiğini düşünmedim hiç, kendine göre bilgiler hazırlamıştın. Sezon sonu Sneijder en yüksek trafiğe yaklandı derken sen tüm sezondan bahsetmeye başlamıştın alakasız. Neyse şimdi o konuyu açacak zamanım yok. Ama haklılık payın olsaydı bile tavır almam, saygı duyar geçerim.
Yıllık 1.5 milyon alan adama 4.5 vermek mi iş bilmek?
Mariano'yu alabileceğimizi düşünmüyorum he oldu da alırsak nolur ? Mariano Feghouli sağ kanadının karşısında ne Clichy ne Adriano kalırsosyal medyada falan yorumları okuyorum mariano'ya cöp diyenler var; çıta yine gereginden fazla yükseldi.
mariano alabilecegimiz en iyi sag bektir, linnes geldiginde bayram eden taraftar mariano'yu begenmiyor. taraftardaki bu mükemmelliyetçi beklenti gerçekten tehlikeli.
Di ama wesley iskambil oyunlarında hocayı kazıyo olabilir mi? aga güreşte kaybeder mi jiç ☺?öyle olsaydı sneijderi gönderirmiydi
dimi ama
Yıllık 1.5 milyon alan adama 4.5 vermek mi iş bilmek?
Bonservisi 2 milyon bile etmeyecek kiralik oyuncuya 10 milyon vermek mi yöneticilik?
Sürün yağlı surat!
Gecen sezonki forma o.2 Hazırlık maçında giyilen mor formada çok kötü duruyor, renklerimiz ile hiç bağlantısı yok.
bizim taraftardan da iyi tinerci olur ha ciddiyimbu GSsözlüktekiler beni öldürüecek sinirden.şimdi de biri niye feghoulyi ederinden yüksek verip alıyoz demiş
montaj gibi sanki![]()
yilin transferi
dehşet-ül vahşet![]()
nasil transfer olur yorumlari alalim