Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
a4435f4988e5fd3799f24ff015a1166d.jpg

yilin transferi

Argümanlarla karşılık verdiğini düşünmedim hiç, kendine göre bilgiler hazırlamıştın. Sezon sonu Sneijder en yüksek trafiğe yaklandı derken sen tüm sezondan bahsetmeye başlamıştın alakasız. Neyse şimdi o konuyu açacak zamanım yok. Ama haklılık payın olsaydı bile tavır almam, saygı duyar geçerim.

Sneijder tartismalari icin Sneijder basligi var forum'da

Gündüz kilic forumunda degil henuz,futbol takimi forumuna girdigin zaman görürsün

#10 Wesley Sneijder yazmiyor aratirken sadece wesley Sneijder diye aratirsan bulursun

Iyi forumlar

sosyal medyada falan yorumları okuyorum mariano'ya cöp diyenler var; çıta yine gereginden fazla yükseldi.
mariano alabilecegimiz en iyi sag bektir, linnes geldiginde bayram eden taraftar mariano'yu begenmiyor. taraftardaki bu mükemmelliyetçi beklenti gerçekten tehlikeli.

bu GSsözlüktekiler beni öldürüecek sinirden.şimdi de biri niye feghoulyi ederinden yüksek verip alıyoz demiş

Mariano'ya çöp diyenlerle tartışmam futbolu bilmeyenler yalandan yorumluyor

2 Hazırlık maçında giyilen mor formada çok kötü duruyor, renklerimiz ile hiç bağlantısı yok.

sosyal medyada falan yorumları okuyorum mariano'ya cöp diyenler var; çıta yine gereginden fazla yükseldi.
mariano alabilecegimiz en iyi sag bektir, linnes geldiginde bayram eden taraftar mariano'yu begenmiyor. taraftardaki bu mükemmelliyetçi beklenti gerçekten tehlikeli.
Mariano'yu alabileceğimizi düşünmüyorum he oldu da alırsak nolur ? Mariano Feghouli sağ kanadının karşısında ne Clichy ne Adriano kalır

Yıllık 1.5 milyon alan adama 4.5 vermek mi iş bilmek?
Bonservisi 2 milyon bile etmeyecek kiralik oyuncuya 10 milyon vermek mi yöneticilik?

Sürün yağlı surat!

satılacağı iddia edilen oyunculara istinaden koydum

bu arada 1.5 alan adam kimmiş acaba gomis ise yanlış biliyorsun renktaşım

Mariano ligin en iyi sag beki olur

Adam bu sezon mükemmel oynadi Sevilla da begenmeyenler belli ki izlememis adami

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt