Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0be3f86311bb229c6995ee666a5697da.jpg

nasil transfer olur yorumlari alalim
Keita görenlere güzel bir nostalji olur ve keitadan kat kat takım oyuncusu

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ertan Süzgün @ertansuzgun

İSTİHBARAT: Sparta Prag'ın Semih Kaya için Galatasaray'a yaptığı teklif (bonuslarla) yaklaşık 3 milyon Euro. 2 güne resmi açıklama gelir...

Arrivederci Semih

Bülent Timurlenk: Bazen öyle bir kilit pas atarsın Brumaya, uzaya ortalar ve o kilit pasın kaybolur. Bazen Erene öyle bir pas atarsın, herşeyi dogru yaparsın ama değerlendiremez. Burda sorun Sneijdermi? Bu yüzden hiç istatistiklere göre konuşmamak gerekir.

bu GSsözlüktekiler beni öldürüecek sinirden.şimdi de biri niye feghoulyi ederinden yüksek verip alıyoz demiş

O platforma çok takılmamanı öneririm. Kanımca çok büyük psikolojik sorunları olan adamlar var. Hiçbir şeyi, hiçbir şekilde beğenmeyen adamlar var. Yani Ramos'un yüzünü değiştirip savunmaya koysan mutlaka bir kulp bulup beğenmezler. Çok fazla rakip takım taraftarı olduğunu da düşünüyorum.

Bülent Timurlenk: Bazen öyle bir kilit pas atarsın Brumaya, uzaya ortalar ve o kilit pasın kaybolur. Bazen Erene öyle bir pas atarsın, herşeyi dogru yaparsın ama değerlendiremez. Burda sorun Sneijdermi? Bu yüzden hiç istatistiklere göre konuşmamak gerekir.
Haklısın hakan pardon erdem

Ertan Süzgün @ertansuzgun

İSTİHBARAT: Sparta Prag'ın Semih Kaya için Galatasaray'a yaptığı teklif (bonuslarla) yaklaşık 3 milyon Euro. 2 güne resmi açıklama gelir...

Arrivederci Semih
cok iyi para yav.fener kjaeri satamazken:D beinsports da 2,5 demişti.

O platforma çok takılmamanı öneririm. Kanımca çok büyük psikolojik sorunları olan adamlar var. Hiçbir şeyi, hiçbir şekilde beğenmeyen adamlar var. Yani Ramos'un yüzünü değiştirip savunmaya koysan mutlaka bir kulp bulup beğenmezler. Çok fazla rakip takım taraftarı olduğunu da düşünüyorum.

öyle böyle degil yav.bi de behzat uygur ,cem davran falan yazıyo çok arada sırada.keşke buraya gelseler.

Prag ayıkmaz umarım

Ligue 1 Türkçe @Ligue1_Turkce

BİLGİ | @SevillaFC sağ bek bölgesine Corchia'yı transfer edip, kendi sağ beki Mariano Ferreira'yı @GalatasaraySK'ya satma planları yapıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt