- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
bugün yine cok gözel almanci dönerini gömdüm
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şimdi Sneijder'i çok seven gitmemesi gerektiğini savunan bazıların tabiriyle Sneijderci biri olarak söylüyorum ''Bazen Bruma'ya sol çizgide kaleye 30 metre mesafede normal bir pas atarsın Bruma o topu gider gol yapar asist yapmış olursun''Bülent Timurlenk: Bazen öyle bir kilit pas atarsın Brumaya, uzaya ortalar ve o kilit pasın kaybolur. Bazen Erene öyle bir pas atarsın, herşeyi dogru yaparsın ama değerlendiremez. Burda sorun Sneijdermi? Bu yüzden hiç istatistiklere göre konuşmamak gerekir.
Mariano transferi mumkun gelmiyor bana. Sevilla'nin banko 11 oyuncusundan bahsediyoruz. Iyi para isterler.
Belhandanin kazandığı net rakam
Sürün yağlı surat!
Feguli haberlerdeki gibi anlaşılmış olsa çoktan gelmişti. Var bir bit yeniği
Mariano transferi mumkun gelmiyor bana. Sevilla'nin banko 11 oyuncusundan bahsediyoruz. Iyi para isterler.
Diğer 3 oyuncuda da günlerce anlaşıldı dediler ama imza işi biraz uzun sürdü sözleşme detaylarından dolayıFeguli haberlerdeki gibi anlaşılmış olsa çoktan gelmişti. Var bir bit yeniği
S.a.
GALATASARAYliyim diyen kac kisiyiz?
tatil yapiyor şimdi takim zaten kampta bizim avrupa maçına kadar uzatir tatilini sonra katilir takimaFeguli haberlerdeki gibi anlaşılmış olsa çoktan gelmişti. Var bir bit yeniği
Gecen sezonki forma o.
Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app
Bende oyle dusunuyorum, 31-32 yasindaki oyuncular icin okadar bonservis bedeli odemek hic mantikli degil. Daha genc oyunculara yonelsinler. Yoksa Mariano iyi oyuncu ve bizde oynar.astronomik rakam falan demişler satmayı düşünrlerse diye.ama sözleşmesi 2018de bitiyo.şu bi gercekki 7 milyondan asagı gelmez.
Bende biraz manisasporluluk da var kabul olur mu renk'das
Bazen sinan gümüşe kendi yarı sahandan öyle bir ara pası atarsın ve sinan gümüş utanır ve o topa öyle bir koşu yapar ki sinan gümüşe benfica 4.5 milyon euro teklif eder ama sen bu yılduz oyuncuna 2.5 milyon euro ceza kesersin.şimdi Sneijder'i çok seven gitmemesi gerektiğini savunan bazıların tabiriyle Sneijderci biri olarak söylüyorum ''Bazen Bruma'ya sol çizgide kaleye 30 metre mesafede normal bir pas atarsın Bruma o topu gider gol yapar asist yapmış olursun''