Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugün yine cok gözel almanci dönerini gömdüm

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Mariano transferi mumkun gelmiyor bana. Sevilla'nin banko 11 oyuncusundan bahsediyoruz. Iyi para isterler.

Bülent Timurlenk: Bazen öyle bir kilit pas atarsın Brumaya, uzaya ortalar ve o kilit pasın kaybolur. Bazen Erene öyle bir pas atarsın, herşeyi dogru yaparsın ama değerlendiremez. Burda sorun Sneijdermi? Bu yüzden hiç istatistiklere göre konuşmamak gerekir.
şimdi Sneijder'i çok seven gitmemesi gerektiğini savunan bazıların tabiriyle Sneijderci biri olarak söylüyorum ''Bazen Bruma'ya sol çizgide kaleye 30 metre mesafede normal bir pas atarsın Bruma o topu gider gol yapar asist yapmış olursun''

Feguli haberlerdeki gibi anlaşılmış olsa çoktan gelmişti. Var bir bit yeniği

Semih ve Hakan giderse:

1 Maicon
2 Serdar
3 Ahmet
4 Koray
5 Ozan Kabak

Mariano transferi mumkun gelmiyor bana. Sevilla'nin banko 11 oyuncusundan bahsediyoruz. Iyi para isterler.

ben de böyle düşünüyorum hayalperest yaklaşsam da aklıma Sevilla'nın tok satıcılığı geliyor 1-2 hafta içinde Corchia'yı açıklasalar belki bir ihtimal doğar

semih kaya:3 milyon avro
sinan gümüş: 4,5 milyon avro
cenk gönen:900.000 avro

net 8 milyon avro oluyo elimizde.kadrodaki boşluktan dolayı illa yerli bi oyuncu alacaklarsa da scout ekibi gurbetçi tayfadan alsın.u 17ler zaten full a takımda bu sezon.daha u 19da milli 5 oyuncumuz var.onlar bu sezon u21de maçlara çıkacak.onlardan da 1-2si a takıma alınır.

Belhandanin kazandığı net rakam

Sürün yağlı surat!

bu bilgi için kaynağınız nedir acaba

belhanda transferi her yönüyle kazık buna ben de katılıyorum ancak kieve transfer olduğu zamanlarda belhandaya talip olan takımlara baktığmızda bu kadar düşük bir maaş için kievi tercih etmiş olması pek mantıklı gelmiyor , hiçbir yerde de kievle olan kontrat detaylarını bulamadım

satilan oyuncular dışında kendileride 15-20m euro koysa efsane kadro kurulur da işte

astronomik rakam falan demişler satmayı düşünrlerse diye.ama sözleşmesi 2018de bitiyo.şu bi gercekki 7 milyondan asagı gelmez.

astronomik rakam falan demişler satmayı düşünrlerse diye.ama sözleşmesi 2018de bitiyo.şu bi gercekki 7 milyondan asagı gelmez.
Bende oyle dusunuyorum, 31-32 yasindaki oyuncular icin okadar bonservis bedeli odemek hic mantikli degil. Daha genc oyunculara yonelsinler. Yoksa Mariano iyi oyuncu ve bizde oynar.

şimdi Sneijder'i çok seven gitmemesi gerektiğini savunan bazıların tabiriyle Sneijderci biri olarak söylüyorum ''Bazen Bruma'ya sol çizgide kaleye 30 metre mesafede normal bir pas atarsın Bruma o topu gider gol yapar asist yapmış olursun''
Bazen sinan gümüşe kendi yarı sahandan öyle bir ara pası atarsın ve sinan gümüş utanır ve o topa öyle bir koşu yapar ki sinan gümüşe benfica 4.5 milyon euro teklif eder ama sen bu yılduz oyuncuna 2.5 milyon euro ceza kesersin.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt