- 11 Haziran 2015
- 39.668
- 28.137
- 2.193
Nazifoglu'nun ses kayıtlarını atmıştı kendisi gecen gün oda olacak diyordu %99Diarra da aşağı yukarı öyleydi
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nazifoglu'nun ses kayıtlarını atmıştı kendisi gecen gün oda olacak diyordu %99Diarra da aşağı yukarı öyleydi
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Lyon başka stoper bulmamış gibi bununla uğraşıyor o da ayrı garipTinerciler icin ozi > pirlo
Sasirmamak lazim bu kadar abartilmaya
Atiba'dan makalele yaptilar![]()
Lyon başka stoper bulmamış gibi bununla uğraşıyor o da ayrı garip![]()
Onları alırlar umarım. Marcelo'ya 8 verilmesi jimnastik kulübünü rahatlatırmangala denayer de lyonun listede
city ile anlasamamislar galiba o 2 si içinmangala denayer de lyonun listede
Onları alırlar umarım. Marcelo'ya 8 verilmesi jimnastik kulübünü rahatlatır
Satamazlar umarımmarcelo giderse o paraya ortasaha ve forvet almayı planlıyolar.2 transfer yapacaklarmış.
YouTube belhanda nefis orta kesmiş.bu arada maiconun garrye pası bildiğin asist yahu.böyle devam.
Yalnız maicon da tam bir lider gibi gerek müdahale gerekse pasları çok ama çok iyiydi aslında yanına en güzeli Koray gider bu maçta da ayağının ne kadar iyi olduğunu gösterdi keşke geçen sezon hiç sakatlanmasaydıley:
Linnes ikili mücadelen kaçıyor gibiMaicon´u bende cok begendim. Ama ben takimda da bi degisiklik gördüm pozitif anlamda.
Bu degisiklikler bazi detaylarda gizli. Mesela sahaya yerlesme anlaminda pozitif anlamda degisim gördüm.
Oyuncularin genelde hep pasa müsait oldugunu gördüm. Bunu yapmak düsünüldügü kadar kolay degildir.
Her daim bosta pasa müsait olmak icin takim olarak cok kosmak gerekir. Bu dikkatimi cekti.
Hücuma kalkarken 3´lü defans, rakip hücumdayken 4´lü, bazen 5´li defansa dönüyoruz.
Rodrigues Bruma´nin ilk yilini hatirlatti bana. Süratli, kivrak ama bitiricilik kötü.
Linnes´i zaten begeniyorum ben. Türkiye´de bu tip adamlarin kiymeti bilinmez. Cünkü ülke olarak futbol bilmiyoruz.
Tolga Cigerci cok iyiydi. Iyi bir alternatif olur formunu bozmazsa.
o zaman bu Dursun bize 3 senedir az yapiyor
Aynen tam tsl topçusu. Al yedeğe rotasyona sok iş yaparbedava chopou-moting neden düşünülmüyor hem sol kanat hem forward mevkinde oynayabilir.