Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lyon dunyada baska stoper bulamamis mi marcelo çopune sulaniyo. Bide 8,5 milyon euro teklif etmisler guya ulan fiko yine kara para akliyon.

Tolga Ciğerci napmış öyle bugün ya :) Herif resmen beyin nakli yaşamış, efsane diagonel paslar vs. Top kapmalar felan. Ama işte hep böyle olur diyemiyosun standartı yok. M. Topal kadar oynasa kafi

haddimden fazla gsli olduğum icin bologna macini izliyorum

Yalnız maicon da tam bir lider gibi gerek müdahale gerekse pasları çok ama çok iyiydi aslında yanına en güzeli Koray gider bu maçta da ayağının ne kadar iyi olduğunu gösterdi keşke geçen sezon hiç sakatlanmasaydı :oley:

Maicon´u bende cok begendim. Ama ben takimda da bi degisiklik gördüm pozitif anlamda.

Bu degisiklikler bazi detaylarda gizli. Mesela sahaya yerlesme anlaminda pozitif anlamda degisim gördüm.

Oyuncularin genelde hep pasa müsait oldugunu gördüm. Bunu yapmak düsünüldügü kadar kolay degildir.

Her daim bosta pasa müsait olmak icin takim olarak cok kosmak gerekir. Bu dikkatimi cekti.

Hücuma kalkarken 3´lü defans, rakip hücumdayken 4´lü, bazen 5´li defansa dönüyoruz.

Rodrigues Bruma´nin ilk yilini hatirlatti bana. Süratli, kivrak ama bitiricilik kötü.

Linnes´i zaten begeniyorum ben. Türkiye´de bu tip adamlarin kiymeti bilinmez. Cünkü ülke olarak futbol bilmiyoruz.

Tolga Cigerci cok iyiydi. Iyi bir alternatif olur formunu bozmazsa.

bedava chopou-moting neden düşünülmüyor hem sol kanat hem forward mevkinde oynayabilir.

Maicon´u bende cok begendim. Ama ben takimda da bi degisiklik gördüm pozitif anlamda.

Bu degisiklikler bazi detaylarda gizli. Mesela sahaya yerlesme anlaminda pozitif anlamda degisim gördüm.

Oyuncularin genelde hep pasa müsait oldugunu gördüm. Bunu yapmak düsünüldügü kadar kolay degildir.

Her daim bosta pasa müsait olmak icin takim olarak cok kosmak gerekir. Bu dikkatimi cekti.

Hücuma kalkarken 3´lü defans, rakip hücumdayken 4´lü, bazen 5´li defansa dönüyoruz.

Rodrigues Bruma´nin ilk yilini hatirlatti bana. Süratli, kivrak ama bitiricilik kötü.

Linnes´i zaten begeniyorum ben. Türkiye´de bu tip adamlarin kiymeti bilinmez. Cünkü ülke olarak futbol bilmiyoruz.

Tolga Cigerci cok iyiydi. Iyi bir alternatif olur formunu bozmazsa.
Linnes ikili mücadelen kaçıyor gibi

Kadroya bak be tam bir kuş bipici sezon yaşatırlar
934f544047-77.png

Bjk marceloyu 10milyona satar sonra devre arasında bedavaya kiralar.

o zaman bu Dursun bize 3 senedir az yapiyor

Dursun ile alakası yok bu durumun. Taraftar takımı özledi, bu sene başarı istiyor ve bunun için de destek olacak. Dursun'a kimsenin güvendiği, sevdiği falan yok ama seyircisiz, taraftarsız bir Galatasaray'ın da başarılı olma şansı yok.

Sergen Zeren özet için teşekkürler renktaş

Maicon serbest vuruşta topun başına geçmiş, vurmamış ama var mı öyle bir özelliği?

Bir pozisyonda da Rodriguezin kafasına nokta atışı uzun top göndermiş

Yasin için söylenebilecek bişey yok, biraz yetenek var ama o kadar, gıdım ilerleme yok

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Tivitırdaki ftw1905 abi paylaştı kendisi eskiden drogbayı sneijderi ilk söyleyen elemandırbunu paylaşmış geçen
DEJ6WOKU0AQ0pUh.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt