Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 63.032
- 77.240
- 4.218
Bizim u17'ler bu sene umarım ligde de süre almaya başlarlar gerçekten hepsi fizik olarak da iyi konumdalar keşke atalay'ı da izleme şansımız olsaydı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sinan gereksizinin yerine al yedeğe oynat. Kimse gıkını çıkarmazYouTube yunus akgün...
Sinan gereksizinin yerine al yedeğe oynat. Kimse gıkını çıkarmaz
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Recep'ide beğendim. İnşallah bu çocukları harcamazlar. Ama yunusu daha çok beğendim. Çocuk saf işlenmemiş kalite. Tudorun antrenmanını yedikten sonra bence ligte öne geçilen maçlarda, kupa maçlarında çok iş yaparu17den yunusta.bugunkü maçta tudor oynatır sandım ama recebe şans verdi.
Aykutun işi çok çok zor bu sene
aslında forvetti,sonradan kanatta oynamaya da alıştı.adam geçme yetenegi ve tekniginden ötürü..agueroyu örnek alıyodu en son.şimdi kimi begeniyo bilmiyorum.forvette de,kanatta da rahat oynar.Recep'ide beğendim. İnşallah bu çocukları harcamazlar. Ama yunusu daha çok beğendim. Çocuk saf işlenmemiş kalite. Tudorun antrenmanını yedikten sonra bence ligte öne geçilen maçlarda, kupa maçlarında çok iş yapar
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Konop zor artik sanmiyorum gelecegini.sag fegouli,sol konoyplanka.sag kanat için recep ve yunusta var.
ali naci gaztede yazdıydı.Konop zor artik sanmiyorum gelecegini.
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
Sol sağ vuruyor çocuk. Kupa maçlarında izlemek zevkli olacakaslında forvetti,sonradan kanatta oynamaya da alıştı.adam geçme yetenegi ve tekniginden ötürü..agueroyu örnek alıyodu en son.şimdi kimi begeniyo bilmiyorum.forvette de,kanatta da rahat oynar.
Hadi belhanda elde patladı diyelim, hadi aldığın parayada satamıyorsun, 3e 4e verelim o bile kardır diyorsun. Yahu senelik bu adama 3.5 milyon euro. Kim verecek o durumda, hiç düşündülermi sanmıyorum...
adam gibi adamEmre Aydın: ''Fotoğraftaki GS'nin 10 numarası Sneijder.Kendisinden önceki 10 numara Hagi idi.Bu isimleri ve forma numaralarını yönetimler değiştiremezler.''