Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Recep'ide beğendim. İnşallah bu çocukları harcamazlar. Ama yunusu daha çok beğendim. Çocuk saf işlenmemiş kalite. Tudorun antrenmanını yedikten sonra bence ligte öne geçilen maçlarda, kupa maçlarında çok iş yapar

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
aslında forvetti,sonradan kanatta oynamaya da alıştı.adam geçme yetenegi ve tekniginden ötürü..agueroyu örnek alıyodu en son.şimdi kimi begeniyo bilmiyorum.forvette de,kanatta da rahat oynar.

eray koray cavanda tarik donk emrah hakkinda kalsinlar raporu yoktur umarim.

Slm

tumblr_no23e715hk1upxwm8o1_r1_400.gif

Feghouli'de geri sayım!
Sofiane Feghouli için geri sayım... Gomis, Belhanda ve Maicon’un ardından Galatasaray’ın anlaşmaya vardığı 4. isim olan Feghouli, bir aksilik çıkmazsa birkaç gün içinde Cim Bom’un kampına katılacak.

[h=4]10 numara pozisyonu için Belhanda’yı renklerine bağayan ve Sneijder’le yolları ayırmaya hazırlanan Galatasaray’da sürpriz bir isim daha gündeme geldi. Sarı-Kırmızılılar, forvet arkası oynayan bir başka yıldız Ben Arfa’yı gözüne kestirdi. Tudor planlarda değişikliğe gidebilir[/h] Galatasaray’da Hatem Ben Arfa sürprizi... Uzun süre Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın transfer gündeminde yer alan Fransız futbolcu, bu kez de Sarı-Kırmızılılar’ın radarına girdi. İddiaya göre Galatasaray, 30 yaşındaki yıldızı renklerine katabilmek için, kulübü PSG ile temasa geçti.
Galatasaray'da Ben Arda surprizi!

Emre Aydın: ''Fotoğraftaki GS'nin 10 numarası Sneijder.Kendisinden önceki 10 numara Hagi idi.Bu isimleri ve forma numaralarını yönetimler değiştiremezler.''

Twitter

Feghouli kesin geldi gibi gözüküyor eğer ki ben arfa gelirse hücum hattı her türlü oyun oynanır 4-3-3, 3-4-3, 3-4-2-1, 4-2-3-1 hepsine uyarlar kısacası çok canlar yakarlar :oley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt