Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.465
- 8.809
- 1.698
6 tane transfer lazım yoksa gene hüsran
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eray mı otursun kardeşim yedekteİsmi Hayrullah olan birinden topçu olmaz hocam. Adana'da bile yedekmiş zaten. Kaldı ki geçmişimizde Hayrettin örneği var. Hiç gerek yok bu hamleye.
Farkındamısınız bugün adını bile telafuz edemedigimiz takım bile dünya kadar gol kaçırdı hala diyorum bu takıma en az 6 transfer şart yoksa ostersund a bile elenebiliriz isteyen bana kızsın ama gercekten elenebiliriz
Eray mı otursun kardeşim yedekte![]()
Eray yerine kaleye 2 kütük atsak daha fazla katkı verir emin ol iyi olmama gibi bir şansı yokEray'dan bi fazlasi yok onunda
İsmi Hayrullah olan birinden topçu olmaz hocam. Adana'da bile yedekmiş zaten. Kaldı ki geçmişimizde Hayrettin örneği var. Hiç gerek yok bu hamleye.
![]()
Selçuk başlamış lobi faaliyetlerine
Sony Z5 Premium
Sen o 5 ilk 11 oyuncusunu 7 yap hocam![]()
Hocam Eray'ın tipine bile tahammül edemiyorum yemin ederim. Düşün yani öylesine ifrit oluyorum o kovaya ama bu yine de Hayro'yu kabul edilebilir kılmıyor.Eray mı otursun kardeşim yedekte![]()
Herkes gider Selçuk kalır.sen ne istersen o olacak falan dedi galiba.
Wesley Sneijder’e başkan Dursun Özbek, sert çıktı: Sözleşmeni bizim istediğimiz şartlarda feshetmezsen, seni U-21 Takımı’na yollarız (Sabah)