Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Feghouli kesin gelecek. Zaten gelmezse veya ona benzer bir sağ açık gelmezse Sneijder'in kalmasının bir anlamı olmaz.

Belhanda - Sneijder - Feghouli. Olur ön taraf.
Yalnız bu kurguda orta saha sağlam olmalı yoksa zor.

Bence soyle olsun

---------------Muslera
Mariano-Serdar-Maicon-Eliseu
----------------Leiva
--------Belhanda-Sneijder
----Feghouli-Gomis-Konop

Selman Öztürk @SelmanOztrk

Yönetime değil, Albers'e değil ilk adama, yani 10'a sordum 5 dakika önce telefonda. "Bu benim için büyük bir ümit. Kalacağım" diyor.

"Senin kalmanı taraftar çok istedi. Seninle birlikte savaştılar. Ne düşünüyorsun?" dedim. 2 kelime cevap verdi gülerek: FENER AĞLAMA!

cok inandirici geldi acikcasi
su gavati paylasmayin kardesim

Belhanda da kanat oynayabilecek hız var..Ayağı da fena değil..Topu sağına çekip doğru ortalar yaparsa Gomis her türlü karıştırır cezasahasını

Takim takim net olarak 4 kaliteli adama ihtiyac duyuyor sneijderin kaldigini varsayarsak..
2 3te scout onerisi adam alinmali.cunku alternatifimiz cok az her yerde

89f8664310ba97050a1055234946ae74.jpg

Wesley Sneijder Türkiye gündeminde :D

Sneijder kesin olarak kaldi,Belhanda'yi neden aldik ozaman yine sistem sorunu cekecegiz

Su selman denan denyospora nasıl inanıyorsunuz yaw.

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
PASACAN_07 - 09.07.2017 19:13[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]Sinayder gidiyor diye sevinmiştim ama medya ne yaptı etti 6s yönetimini etkiledi...[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablodis"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
buraque - 09.07.2017 19:45[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]6s feghouli-sneijder-belhanda yla oynarken bizde aatif cheowhocuhwhchoue yla oynarız artık.
hihi.gif
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Çünkü Belhanda agresif bir oyuncu Nice'de bildiğin kayarak top çaldığı maçları da gördük araştırma yaparken..
Selçuk gibi kibar değil..

Belhanda bir şekilde oynatılır da tam randıman alamazsak sıkıntı olur. Belhanda'yı da sayarsak 3 sol kanat var ama takımda sağ kanat yok. Hatta yıllardır yok. O yüzden Feghouli ya da artık her kimi alabiliyorsak oraya bir adam şart.

Tudor la sino goruscekmis floryada ona göre son durum netlik kazanicakmis
Askinated

ali naci küçük‏ @nkucukk 16 sa.16 saat önceDaha fazla

Semih Kaya günahı ile sevabıyla Galatasaray'ın evladıdırBu kulübü de taraftarını da çok severBunu hiç unutmayın

Semih Kaya paraları köpekleri harekete geçirmiş.
Yarın sözleşmesi uzatılır.

Renkdaş öyle de şöyle bir hadiseyi hatırlıyorum Twitter'da Semih'e biri gözün kör olsun demişti gözünle ilgili problem vardı..
O da sadece ''Eyvallah'' demişti..
Semih rezalet bir stoper olabilir ama gözünü kaybetmesini isteyecek kadar aptalca takımı tutmuyoruz kulübüne para kazandıran adamı her zaman affederim..
Olmadı bizde ama Emre Çolak keza olmamıştı gitsinler abi yoruldu yıprandı herifler..
Mental olarak zor bu ülkede topçu olmak dışardan bakınca kolay ama..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt